Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja leszólított egy fekete srác, később bejelölt face-n(nem tudom hogy talált meg). Azóta beszélgetünk, egyetemista, nagyon rendes meg be is jön, de már randizni szeretne. Nem gyors ez egy kicsit, a nyomulás? Szerintetek belemenjek? 18/L
Úristen, egyes kommentelők helyében szégyellném magam...
Nem gyors a tempó. Egyébként nekem bejönnek a feketék (mielőtt félreértené valaki, nem élveznek előnyt a fehérekkel szemben), viszont egy kis óvatosságra intelek velük kapcsolatban. Van abban valami, hogy nagy részük (nem mindenki) állatiasabb a fehéreknél. Ismertem egy párat az egyetemen.
köszi utolsó
nem élvez előnyt nálam egyáltalán, nem az számít
16-os, most fut párhuzamosan egy kérdés nőkhöz, hogy ha egy férfi volt már prostival, akkor ők hajlandóak lennének-e vele kapcsolatra.
Meg fogom nézni, most éppen hogyan állnak a válaszok, de nagy többségnél szerintem kizáró ok lesz.
Magyarul: mindkét nem esetében van olyan kizáró ok, ami talán nem is olyan keveseket érint. Egyvalamit lehet tenni: bölcsen hallgatni ezekről.
Végül is az ember korábbi magánélete, szexuális élete nem tartozik a mostani párjára. Mondjuk elmondja, hogy házasságban nem él és nem élt, gyereke nincs. És korábban már volt párkapcsolata, nem szűz. Ennyi információval le kell zárni a témát, és senki nem tudja meg sem a feka srácot, sem a prostit.
Egyetértek a kedves utolsóval.
És beleegyeztem a randiba is.
Első körben érdemes lenne megtudni hova való.. mert nem mindegy Dél-Afrikai köztársaság vagy Etiópia.
Hacsak nem a Dél-Afrikai köztársaságból való, én hanyagolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!