Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban élő nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők! Vannak nálatok talon pasik, arra az esetre hogy gyorsan lehessen kihez nyúlni ha szétmennétek a párotokkal?

Figyelt kérdés

S mennyi ilyen pasi van a talonban?

F/31

2022. nov. 21. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha szakítanék, biztos hogy egyedül lennék egy ideig. Gondolkoznék, meditálnék, utaznék picit a barátnőkkel. Utolsó, amire vágynék, hogy rögtön egy másik férfi legyen körülöttem. Nem mindenki kapcsolatfüggő ám.
2022. nov. 22. 05:38
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Szó sincs ilyenről. Amíg kapcsolatban vagyok annak tükrében élek, nincs HA. Igen, valóban vannak olyanok akik képtelenek egyedül élni, Ők lehet,hogy egyik kapcsolatból a másikba lépnek,de a többség szerintem nem ilyen.
2022. nov. 22. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Nincs. Egy uj parkapcsolat egy uj enemhez valo. Csak uj ember megismeresevel van ertelme.

Tehat feleslegesen tapad ram nemelyik ember baratkent,ha azt hiszi,h barmi is lehet kesobb. 😂😂

2022. nov. 22. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Ez a férfiakra jellemző inkább, nem a nőkre.
2022. nov. 22. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
Egyrészt, nincs olyan, hogy "talon", mert ha én kapcsolatban vagyok, akkor nem ismerkedek másokkal úgy, vagy nem nézek rájuk olyan szemmel, hogy remélem, azonnal kaphatóak egy légyottra, ha a kapcsolatnak befellegzik. Másrészt, alkatilag is olyan vagyok, hogy nekem egy kapcsolatot meg kell gyászolni, mielőtt újat kezdek, és az ismerősi körömben is azt látom, hogy a liánozással még jobban megszívja az ember, úgyhogy ésszel is tudom, hogy nem érdemes.
2022. nov. 22. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!