Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire zavaró ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró ismerkedésnél, ha nincs okostelefonom?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva eddig nem éreztem szükségét, viszont egyre inkább úgy érzem, hogy sok lány ezr rossz néven venné vagy akár kizáró ok is lehetne.

Azért nem volt eddig soha, mert nem éreztem, hogy én az utcán is és a nap minden percét egy kijelző fölött akarom tölteni, így végül egy tabletet vettem, mert ha kell, akkor egy nagyobb képernyő mégis csak jobb, telefonnak meg megmaradt a nyomógombos.

2022. nov. 21. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%
Minden nőnél kizáró ok, mert azt hiszik, hogy csóró vagy.
2022. nov. 22. 07:58
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Aki szerint ez kizáró ok, az kb a munkahelyén is csak az okostelefonját nyomkodja, vagy még tanul.

Nekem a világért nem kellene olyan társ, aki a telefonom alapján ítél meg. Ráadásul agyvérzést kapnék attól, ha rám ír egy üzenetet és utána 10 percenként irogat, kérdőjelet küld, stb., mert pl várja a választ.

2022. nov. 22. 08:08
 13/23 A kérdező kommentje:

Elég megosztó ez a kérdés, úgy látom.

Őszintén szólva azzal nincs gond, hogy 1-2 óránként írunk egymásnak, ezt most is meg tudom tenni a számítógépen vagy a tableten is.

De látok olyat, akik még az utcán menve is azt nyomkodják, és sajnos nem is kevesen. Ez viszont már inkább engem zavarna.

Gondolkodom a telefon cserén, azért is kérdeztem.

Ha megtartanám a nyomógombosat, az akár egy szűrő is lehetne ilyen esetben, csak tartok tőle, hogy sok lányt akkor is epriaszt, ha amúgy nem telefon függő.

2022. nov. 22. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Telefonfüggő lány nekem se kéne. Sajnos ma már ritka, aki nem az. Amúgy nekem is csak azért van okostelefonom, hogy ha a gépem netán bekrepálna, ne maradjak internet nélkül.
2022. nov. 22. 17:25
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

"Őszintén szólva azzal nincs gond, hogy 1-2 óránként írunk egymásnak, ezt most is meg tudom tenni a számítógépen vagy a tableten is.

De látok olyat, akik még az utcán menve is azt nyomkodják, és sajnos nem is kevesen. Ez viszont már inkább engem zavarna."

Lehet nekik nem olyan a munkájuk, hogy a gép előtt ülnek.

2022. nov. 22. 18:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

15, vagy csak így zárják ki a külvilágot. Én pl valamiért vonzzom az embereket. Ha nincs telefon a kezemben, tuti, hogy valaki megszólít, még néha így is. És nem párkapcsolati igénnyel, hanem öregek, nők, fiatalok, bárki. És, bár valamiért úgy érzik, én vagyok a megfelelő alany arra, hogy zsepit kérjenek, vagy épp útbaigazítást, vagy a telefonjuk landoljon a kezemben, mert épp nem tudják, hogyan oldják fel a billentyűzárat, esetleg nem tudják, hogy működik a Spar-os mérleg, vagy egy, a buszmegállóban virágzó bokrot szeretnének feltétlenül megszagoltatni velem, mert mennyei az illata, valójában nincs igényem az idegennek való diskurzusra. Mivel ösztönösen segítek, válaszolok, igyekszem normális lenni, így nem hajtom el őket, de, őszintén a hátam közepére nem hiányzik.

Úgyhogy marad a "bújkálás" egy eszköz mögött, ami mostanra alap számomra.

Otthon kevesebbet használom, általában gyakorizok, filmezek, vagy zenét hallgatok rajta. Szóval, nincs a hagyományos értelemben hozzámnőve.

Ettől függetlenül, ha az utcán lát valaki, azt tapasztalja, hogy teljesen bele vagyok bújva a kütyübe.

2022. nov. 22. 18:55
 17/23 anonim ***** válasza:
48%
Mellékesen mondom, gyerekkoromban könyvekkel voltam ugyanígy, és senki nem szólt be, hogy többször majdnem elbaszott az autó, mert nem figyeltem másra. Valamiért a telefon sokak mumusa.
2022. nov. 22. 20:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"...sok lányt elriaszt" a nyomogombos telefon? Tényleg? Mára már ez lett a színvonal? Akkor nagyon lemaradtam. :D

Ennyi erővel azt kérdezted volna, hogy BMW vagy trabant. De nem, okostelefon vs nyomogombos telefon. :) A telefon márka esetleg, vagy iphone? :D Most komolyan, a saját dolgaimat had válasszam már meg magamnak úgy, ahogy nekem jó és ne más szövegeljen bele.

Szerintem inkább sok normális lányt egész más riaszt el egy férfiban/srácban...

2022. nov. 22. 20:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18 a kettő közül inkább Trabant 😁

Sztm se gáz, h nincs okostelefonod. Nekem van, de nem nyomkodom állandóan. Hívásba előbb ellehet érni, mint neten.

N 30

2022. nov. 22. 21:40
 20/23 A kérdező kommentje:

Hát sajnos pedig látszik a szavazatból, hogy itt tartunk.

Hihetetlen, pedig 5 évvel ezelőtt soha nem gondoltam volna, hogy ebből ekkora probléma lehet.

2022. nov. 22. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!