Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire zavaró ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró ismerkedésnél, ha nincs okostelefonom?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva eddig nem éreztem szükségét, viszont egyre inkább úgy érzem, hogy sok lány ezr rossz néven venné vagy akár kizáró ok is lehetne.

Azért nem volt eddig soha, mert nem éreztem, hogy én az utcán is és a nap minden percét egy kijelző fölött akarom tölteni, így végül egy tabletet vettem, mert ha kell, akkor egy nagyobb képernyő mégis csak jobb, telefonnak meg megmaradt a nyomógombos.

2022. nov. 21. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Nem lenne baj
Zavarna
Kizáró ok
41 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
Engem zavarna, mert megszoktam, hogy mindenkit elérek online. Telefonálni gyűlölök, így komplikáltabb lenne a napközbeni kommunikáció.
2022. nov. 21. 22:07
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez két nagyon eltérő életmód, nem illenétek össze azzal, akinek alap az egész napos online jelenlét.
2022. nov. 21. 22:21
 3/23 anonim ***** válasza:
32%
Zavarna, hogy ennyire primitív logika alapján zársz ki dolgokat. Nem látnék esélyt közös jövőre.
2022. nov. 21. 22:22
 4/23 anonim ***** válasza:
64%
Téged zavar.kivetíted.
2022. nov. 21. 22:24
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Nekem még előny is lenne. Te csinálod jól 👏
2022. nov. 21. 22:37
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Ha fizeted a telefonszámlám... :D

A legtöbb ember, főleg a fiatalok mostanra már 10 év alatt megszokták, hogy mindenki elérhető online szinte bármikor. Ha neked csak a hívás vagy sms játszik, az elég drága tud lenni, szemben egy wifiról zajló sima csevegéssel. Illetve nagyon sok egyéb praktikus dolog van, pl térkép, menetrend, stb. A tablet nem fér el az ember zsebében.

De amúgy én megértelek. Csak ne légy túl merev. Valószínűleg így nehezebb igazodnod mások kommunikációs szokásaihoz.

2022. nov. 21. 22:48
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavarna.
2022. nov. 21. 22:52
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Elsőre biztos furcsa lenne, de nem zavarna, pláne nem lenne kizáró tényező. Bár én szeretek online elérni mindenkit, pláne ha gyorsan kell valakit valamiről értesítenem. Viszont ez azért nem akkora probléma, amennyiben őt nem zavarja hogy nekem mindenféle okos eszközöm van.
2022. nov. 21. 22:59
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Zavarna, hogy sznoboskodik.
2022. nov. 22. 00:09
 10/23 anonim ***** válasza:
78%

Kizáró ok lenne persze, de főleg az a baj, hogy azt hiszed, a nyomógombos telefonom van és az egész nap minden percben telefont nyomkodok között nincs átmenet😅

A múltkori kérdésed alatt elég sokan írták, hogy kizáró ok.

2022. nov. 22. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!