Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt az a Top3 legjobb és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a Top3 legjobb és legrosszabb csajozós szöveg amit hallottál vagy alkalmaztál már?

Figyelt kérdés

2022. nov. 18. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Top1: Radics Peti a haverom! 😂
2022. nov. 18. 19:15
 2/4 Ghgj ***** válasza:
100%

Ez nekem a topban van, az annyira szar, hogy jó kategória:

Buli végén, amikor már mindenki pakolt, az egyik srác megfogott egy csajt és megpörgette, miközben azt mondta, hogy:

-Gyere, lassúzzunk!

Erre a csaj:

-De már nincs is zene...

Srác:

- De a szívemben igen!

És végszóra táncoshoz méltóan hátrahajlította a csajt. :D Visítottunk, ők pedig együtt mentek haza. :D

2022. nov. 18. 19:21
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

"Van egy kocsim Cipruson" - oké, jelenleg egyikőnk sem ott van, sokra megyek vele :D

"Biztos, hoy Magyarországról jöttél és nem a Mennyországból?" - no comment

"-Szia, szoktál templomba járni?

- Nem.

- És nincs kedved jönni, ministráns vagyok az xy utcai templomban." - nem volt kedvem

2022. nov. 18. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabbak a rögtön szexre utalós, intim dumák... amiket én eddig személyesen megkaptam, ez a "top":

- "Verném a f...omat a szádba"

- "Jó a csöcsöd, more"

- "Mit siet úgy a hölgy? Lenne magának egy igen komoly szexuális jellegű ajánlatom"

ja meg kaptam egy ilyet is, hogy "Te majdnem olyan szép vagy, mint a Lakatos Kriszti!"

Ami a kicsit proli, nem is kifejezetten csajozós, de bókolós... de viccesebb kategória volt:

megyek az utcán, kirakatüvegben látom, hogy egy vén fószer erősen stíröli a fenekemet. Szembe jön vele egy másik, és mondja neki, hogy "Ami jó, az jó".

Ami jól indult... vagy legalábbis aranyosnak tartottam: metrómegállón mentem fel a lépcsőn, srác: "na, versenyezzünk, ki ér fel hamarabb". Aztán neki is sikerült elrontania utána 1 szexuális kérdéssel mondjuk...

2022. nov. 18. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!