Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány farnehéz.
Nem a sziluett miatt, hanem mert ő maga promótálja magát az ánusz perspektívából.
Az én fenekemnek is ilyen a körvonala, és ja, oldalról aránytalan, de hátulról nem. Kb így néztem 3 éve. A csaj karra és fenékre(combra) hízik, középen csutka. szemből nem szép.
Ahogy én nézem, a csípő alakjától függ, kinek hogy rakódik a zsír, ennek a csajnak A alakú van, rövid, icipicit széles, a lényeg, hogy nem megy magasra. Akinek kicsi a feneke, annak magas/hosszú csípője van, az ha megfeszül sem lesz ilyen. Ez a csaj meg sosem tudna lapos feneket produkálni, anorexiásként sem, 43 kilós tiniként sem. Nem az izom, hanem az izom elhelyezkedése a fő, és az, hogy a zsír hova rakódik rajta. A hosszúkásabb csípőjűeknek csípőtájékra szokott, akinek rövidebb a csípője, annak alulra. Egyeseken van "kapaszkodó"(zsír a csípőjén), másokon nincs.
Egyébként szerintem ez az alak a második legszerencsésebb a széles váll/böhöm karok(ugye oda is hízunk) nem mutatnak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!