Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek a nőnek az alakja milyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a nőnek az alakja milyen?

Figyelt kérdés
[link]

2022. nov. 15. 19:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%
13-as vagyok. Láttam. Ízlések és pofonok. Számomra a feneke még elmegy, de a melle mérete az én szememben kicsi. Ezért számomra az összhatásban nem nőies, hanem lapos. Ez a szubjektív véleményem.
2022. nov. 15. 20:49
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem aránytalanul vastag az alsó teste vagy a kép csalóka. Jó kérdés. Egyébként minden más rendben lenne.
2022. nov. 15. 21:04
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
Megnéztem a többi képét, aránytalanul kiugró a feneke, szerintem torz ez a divat manapság. Szerintem fel van töltve, edzéstől nem lesz ennyire aránytalan, torz.
2022. nov. 15. 21:05
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de nekem baromira nem jön be, persze kinek mi fexik
2022. nov. 15. 21:31
 25/31 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok, 6 éve edzem, kifejezetten jó a fenék genetikám, de műtét nélkül nem lenne ilyen fenekem sose. Szerintem nem szép, valamint káros ez a "szépségideál".
2022. nov. 15. 21:35
 26/31 anonim ***** válasza:
54%
Én sem találom vonzónak, torznak látom és nem tartom egészségesnek. Számomra inkább a husisabb homokóra alak az ideális.
2022. nov. 15. 23:28
 27/31 anonim ***** válasza:

A lány farnehéz.

Nem a sziluett miatt, hanem mert ő maga promótálja magát az ánusz perspektívából.

[link]

2022. nov. 16. 00:38
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Dagadt!!! Tulsulyos egeszsegtelen
2022. nov. 16. 00:40
 29/31 anonim ***** válasza:

Az én fenekemnek is ilyen a körvonala, és ja, oldalról aránytalan, de hátulról nem. Kb így néztem 3 éve. A csaj karra és fenékre(combra) hízik, középen csutka. szemből nem szép.

Ahogy én nézem, a csípő alakjától függ, kinek hogy rakódik a zsír, ennek a csajnak A alakú van, rövid, icipicit széles, a lényeg, hogy nem megy magasra. Akinek kicsi a feneke, annak magas/hosszú csípője van, az ha megfeszül sem lesz ilyen. Ez a csaj meg sosem tudna lapos feneket produkálni, anorexiásként sem, 43 kilós tiniként sem. Nem az izom, hanem az izom elhelyezkedése a fő, és az, hogy a zsír hova rakódik rajta. A hosszúkásabb csípőjűeknek csípőtájékra szokott, akinek rövidebb a csípője, annak alulra. Egyeseken van "kapaszkodó"(zsír a csípőjén), másokon nincs.

Egyébként szerintem ez az alak a második legszerencsésebb a széles váll/böhöm karok(ugye oda is hízunk) nem mutatnak jól.

2022. nov. 16. 04:33
 30/31 anonim ***** válasza:
78%
Nézzetek utána a brazilian butt lifting műtétnek, utána mondjátok, hogy ez "természetes"...
2022. nov. 16. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!