Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki a párjának azt, hogy "neked jobb alakod van, mint a többi nőnek/férfinek"? Kamu! Ha igaz lenne, csak szuper pasik és csajok futkosnának a világban. Egyáltalán nincs "jobb alakja". Nekem pl. nem jön be.
Mert mondjuk neki tetszik? :D
Nekem is tetszik a párom teste, és igen, az átlagnál sokkal, de sokkal jobb. Van más férfi is, akinek tetszik a teste, meg olyan is, akinek több munka van benne, de ettől még nekem nem vonzóbb, mint a páromé. Én őszintén tudom mondani, hogy semmi megalkuvás nincsen részemről.
Ja, és nekem is van olyan alakom, hogy simán hiteles, hogy neki tetszik, nem vagyok elhízva, jók az arányaim és sportolok is hobbi szinten.
Az meg, hogy neked nem tetszik valaki... ízlések és pofonok.
Nekem sem tetszenek sem a kigyúrt állatok, sem a mackós pasik, de közben vannak nők, akik meg odavannak értük. Ugyanígy megértem, ha az én alakom sem tetszik valakinek, mert egyszerűen más az esete.
Mit pörögsz azon, hogy milyen alakja van?
Egyrészt nincs közöd hozzá, másrészt pedig honnan gondoltad, hogy a te egyéni véleményed egy hajszállal is többet ér, mint másé?
Harmadrészt, kit érdekel, hogy xy nő alakjáról neked mi a véleményed?
Mi nem szoktuk azt mondani egymásnak, hogy te vagy a legszebb/legjobb nő/férfi a világon, vagy neked van a legjobb tested...
Szeretjük egymást, tetszünk egymásnak, bókolunk is dicsérjük is a másikat, de nem ilyenekkel. Mindenki tudja, hogy nem tökéletes külsőre a másik, de nem is kell, hogy az legyen.
Pároménál vannak sokan, akiknek jobb a testük. Na tessék és?
Attól még le nem cserélném.
N28
A párom pont az esetem, mindig ilyet akartam mint amilyen ő. Külsőre és belsőre is.
És tényleg. Miért ne mondjam meg neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!