Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tereljem a randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tereljem a randit szexuális irányba?

Figyelt kérdés
Pontos leírást és hasznos tanácsokat kérek.

2022. nov. 15. 18:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Pasi vagy?
2022. nov. 15. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Hú de fázok,bemehetnék valami meleg helyre?
2022. nov. 15. 18:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Vidd fel magadhoz főzni.
2022. nov. 15. 18:15
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi infóval nem lehet mit kezdeni :D

- fiú vagy lány vagy? Hány éves?

- ő fiú vagy lány? Hány éves?

- mióta ismeritek egymást? Honnan?

- milyen randi lesz?

- mit szeretnél tőle hosszabb távon?

2022. nov. 15. 18:15
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom fiú vagy. És akkor nem értik a férfiak,hogy miért gondoljàk a nők,hogy màr az első pár randin is csak dugni akarnak a pasik.
2022. nov. 15. 18:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen a húszas éveim közepén járok. Csak régóta nem volt ilyen jellegű tapasztalatom. A lány is ugyan ez a korosztály. Futólag ismertük egymást pár hónapja. Most másodjára találkoznánk. Úgy tűnt szimpatikus vagyok neki, de tapasztalat hiányában nem tudtam szexuális irányba fordítani a dolgot. Következőleg nem szeretném elkövetni ezt a hibát. Sajnos korlátozottak a lehetőségeim, lyan szempontból is hogy nem tudom sajnos felhivni magamhoz.
2022. nov. 15. 18:26
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
XD
2022. nov. 15. 18:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod felvinni magadhoz akkor hogy terveznéd a szexuális irányba terelést?

Nem hiszem, hogy 2. randin felhívna magához.

Amit már írtak jó ötlet, hogy te áthívod főzőcskézni és akkor vacsi után borozgatás és onnan már jön. De ahogy írtad ez nem opció.

Még az jutott eszembe, hogy veszel ki 1 éjszakára hotelszobát olyan helyen ahol van wellnes részleg és akkor a program is adott, nem csak szobára mennétek.

2022. nov. 15. 18:46
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát csakis nála. Legutóbb hazavittem de nem hívott meg magához, mondjuk elég késő volt már.
2022. nov. 15. 18:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az az opció hogy nála legyetek, akkor én még várnék. Vagy rákérdeznék a főzésre/filmezésre hogy lenne e kedve és hátha felajánlja a lakását.
2022. nov. 15. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!