Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin beszéljek a terveimről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin beszéljek a terveimről?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, nemrég lett vége a kapcsolatomnak, így mostanság randiztam pár fiúval. Mi a jobb szerintetek? Elmondani az első randikon hogy csak házasságot tudok elképzelni, és miket várok el tőle azért hogy vele legyek, vagy inkább kötetlenül ismerkedjünk és ne beszéljek ezekről? Csak akkor meg benne van az hogy feleslegesen vesztegettem vele időt ha ő ezeket nem akarja..

2022. nov. 15. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
#9 mondjuk nagyon max a 4-5en már szóbajöhet. De azért amikor valakivel másodjára tálálkozol még akkor is kicsit sok
2022. nov. 15. 17:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Talán a gyereket vagy házasságot korai lehet 21 evesen felhozni. De az igényeket szerintem nem! Hiszen 21 evesen is vannak igényeim amit elvárok tőle ahhoz hogy vele legyek
2022. nov. 15. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Elnézést, de a válaszok nagyrésze Mónika show színvonalú.

Mindenképpen tisztázzátok a terveitek. Kimondva vagy kimondatlanul, de lesz egyfajta elképzelésetek a jövőtökről.

2022. nov. 15. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
8%

Teljesen jól érzed kérdező, én ezeket mindenképpen elmondanám. Mondjuk én randi előtt is szoktam a tervekről beszélgetni, persze nem azt mondom, hogy az éppen velem szemben ülővel akarok házasodni, csak azt, hogy tervben van a jövőben, tehát vágyom rá. Ha valaki ettől megijed vagy elszalad vagy nem akar velem tovább ismerkedni, akkor jól jartam, mert jön majd olyan, aki fejben is ennyire felnőtt, mint én.

Mindenképp hozd fel!

24N

(Igen, én is felhoztam a mostani paromnak, aki külön orult is neki, mert látta, hogy lehet velem tervezni. Két éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt is elunk.)

2022. nov. 15. 18:22
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, mi a célod. Ha csak önbizalmat szeretnél/jól érezni magad, akkor randizgass. Ha komoly kapcsolatot szeretné, akkor meg mondd el, mit szeretnél, meg hát mellette viselkedj is úgy.
2022. nov. 15. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
#12 senki nem mondta hogy ne hozd fel, csak hogy ne támad le rögtön ezzel a másikat
2022. nov. 15. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!