Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin beszéljek a terveimről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin beszéljek a terveimről?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, nemrég lett vége a kapcsolatomnak, így mostanság randiztam pár fiúval. Mi a jobb szerintetek? Elmondani az első randikon hogy csak házasságot tudok elképzelni, és miket várok el tőle azért hogy vele legyek, vagy inkább kötetlenül ismerkedjünk és ne beszéljek ezekről? Csak akkor meg benne van az hogy feleslegesen vesztegettem vele időt ha ő ezeket nem akarja..

2022. nov. 15. 16:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Első randin kicsit görcsös / sok lenne, de 2-3. randin sztem fel lehet hozni azt, hogy kinek milyen céljai vannak ezzel az ismerkedéssel és hogy képzeli el a jövőjét.
2022. nov. 15. 16:16
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha 21 évesen valaki nekem ezeket sorolgatná rögtön az első randin, menekülnék.

Nehogy ezzel kezd, a másik fél okkal hiheti, hogy "csak egy donort" keresel a céljaid megvalósítása érdekében.

Pár jól sikerült randi után viszont már teljesen felhozható.

2022. nov. 15. 16:18
 3/16 anonim ***** válasza:
14%
Mond el úgy tuszta
2022. nov. 15. 16:20
 4/16 A kérdező kommentje:
És szerintetek elmondhatom az elvarasaimat? Illetve amellett hogy elmondom, megkerdezhetem ilyenkor hogy ő tudja-e ezeket teljesíteni? Mert nyilván ha nem.. akkor tárgytalan az ismerkedés.
2022. nov. 15. 16:21
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

"inkább kötetlenül ismerkedjünk és ne beszéljek ezekről? Csak akkor meg benne van az hogy feleslegesen vesztegettem vele időt ha ő ezeket nem akarja.."

Kötetlenül beszélgess, ne tekintsd elvesztegetettnek időnek a vele töltött 1 órát.

2022. nov. 15. 16:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélhettek róla, de ne vallatás legyen meg ne ilyen "tudja-e teljesíteni az elvárásaimat", ennek olyan felhangja van, mintha te lennél a főnyeremény, ő meg a csicska. Ráadásul ha te elmondod az elvárásaidat, és utána kérdezed meg, könnyebben tudja behazudni azt, hogy igen. Ezért érdemes inkább megkérdezni őt, hogy ő higy képzeli el ezt a kapcsolatot, mennyire komolyan, mit keres, hogy képzeli el a jövőjét, házassággal hogy áll.
2022. nov. 15. 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Szűz vagy?
2022. nov. 15. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Első randin ne, max ha kérdezi. Rettenetesen lerohanod azzal ha ezt így a nyakába zúdítod.
2022. nov. 15. 16:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Első randikon azt kb úgy ertem hogy az első 2-3-4 találkozás alkalmával:)
2022. nov. 15. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
21 évesen kicsit korai ezt így az elején direktbe felhozni.
2022. nov. 15. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!