Ha egyetemi végzésem előtt a főnököm nem kérdez semmit a jövőbeni terveimről az azt jelenti lemondott rólam?
Utolsó féléves mesterképzésben vagyok. A főnök tudja. Azt is tudja amit tanulok, az itt helyben semmire sem használható. Mégsem kérdezi meg mik a terveim akár 3 hónap múlva (már kezemben lesz a diploma). Nincs már messze mégse kérdez semmit.
Ez azt jelenti lemondott rólam? Még egy kérdést se érek meg neki?
(mert ugye a tervem az hogy ahogy lesz az új diplomának megfelelő hely már léptem is le. ez a terv. persze akár maradhatnék is-némi béremelésért pl... de ez fel se merülhet-naná mert az pénzbe kerülne)
Akkor ez a sztori ennyi volt?
mert egy normális főnök érdekli hogy egy évek óta ott dolgozó embere akire évekig építhetett megy vagy marad azért.
mert egy normális főnök előre szereti tudni a dolgokat és nem az utolsó pillanatban szembesülni vele azért.
mert egy normális főnöknek az utódlásra is gondolni kell és az új ember fellelése soksok idő feltéve hogy nem akar az utcáról beeső akárkit felvenni, azért.
mondjuk ezen okok miatt kéne érdekelje a helyzet.
legalábbis ha én főnök lennék ezt tenném.
de nekem volt otthon gyerekszobám. nem mindenkinek volt.
Tehát dolgozol x helyen y ideje miközben z szakon tanulsz. Z szaknak köze nincs a munkádhoz. Szerintem átlag épeszű ember azt gondolja, csak szórakozásból tanulsz, nem akarsz adott szakmában dolgozni, hiszen eddig se tetted.
Semmi baj a főnökkel. Hidd el, nem vagy pótolhatatlan, nem fog sirogorcsot kapni és térden csúszva esedezni, ha menni akarsz. 30 nap a felmondási idő minimum, egészen biztosan talál valakit majd.
Amúgy a gyerekszobának ez esetben hozzad van koze: "mert ugye a tervem az hogy ahogy lesz az új diplomának megfelelő hely már léptem is le."
2# Édes kis gyerekszobás szívem.
A főnököd pontosan tudja, hogy napról napra változik minden. Mit kérdezgessen? Van diplomád? Nincs. Majd lesz. Szeretnél maradni? Ki tudja? Te se tudod, ő se tudja.
Te is megmondtad, dobbantasz ha lesz jobb lehetőség. Akkor meg mit marasztaljon, érdeklődjön? Száz másikat talál a helyedre.
És ha megkérdezi, akkor mi van? Úgy lesz ahogy megbeszélitek? Nem.
Hát ezért nem érdekli.
"Amúgy a gyerekszobának ez esetben hozzad van koze: "mert ugye a tervem az hogy ahogy lesz az új diplomának megfelelő hely már léptem is le.""
Miért te talán más tennél? itt maradnál Jóskapista és Tsa káefténél nettó 150.000-ért?
"Miért te talán más tennél? itt maradnál Jóskapista és Tsa káefténél nettó 150.000-ért?"
Hát mindenesetre nem azon filozofalnek, miért nem esik hasra előttem a jelenlegi főnököm.
4# És ezt te honnan tudod? És mi közöd van neked ahhoz? Talán résztulajdonos vagy?
Az ilyen köcsög rosszindulatú mocskoktól szoktunk megszabadulni a cégtől. Nyugi, a főnököd már tudja hol a helyed. Idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!