Ha egyetemi végzésem előtt a főnököm nem kérdez semmit a jövőbeni terveimről az azt jelenti lemondott rólam?
Utolsó féléves mesterképzésben vagyok. A főnök tudja. Azt is tudja amit tanulok, az itt helyben semmire sem használható. Mégsem kérdezi meg mik a terveim akár 3 hónap múlva (már kezemben lesz a diploma). Nincs már messze mégse kérdez semmit.
Ez azt jelenti lemondott rólam? Még egy kérdést se érek meg neki?
(mert ugye a tervem az hogy ahogy lesz az új diplomának megfelelő hely már léptem is le. ez a terv. persze akár maradhatnék is-némi béremelésért pl... de ez fel se merülhet-naná mert az pénzbe kerülne)
Akkor ez a sztori ennyi volt?
Munkáltatói felmondásnál köteles a munkáltató a felmondási idő felét elengedni
Hát nem. A felére fel kell mentenie a munkavégzés alól. Nem ugyanaz.
Na, ma koran kelt a munakugyes trollunk, kellett itt valakinek panaszkodni par napja...
Szoval hagyjatok, egy k..va szo nem igaz a sztoribol, csak megint csavarlazitora ivott kisustit.
Most komolyan az a hasfájásod tárgya, hogy nem könyörög neked a főnököd?
Az előbb mondtad el minden szarnak őt is meg a munkahelyed is. Kifejtetted, hogy a végzettséged nem alkalmas oda, de még azt is, hogy nem is akarsz maradni.
Akkor meg mit nyivákolsz, ha nem csak te gondolod ezt róla, hanem esetleg ő is rólad, csak nem ír ki róla retek kérdéseket, hanem megvárja, hogy magadtól eltakarodj?
Ki a fsznak hiszed magad? :D Miért gondolod, hogy alanyi jogon szükség esetén van rád?
Ilyen felfogással sok sikert a jövőbeli munkahelyeden. Aranytojást tojó tyúknak hiszi magát, közben egy taknyos kis senki, akinek még igazából diplomája sincs. :')
" akinek még igazából diplomája sincs. :')"
Mondjuk a kérdező ezt írta: van egy Bsc + Msc párosom csak törölték a hozzászólást.
És erre rak rá még egy Mestert.
Az már 3.
Nálam.
"hanem megvárja, hogy magadtól eltakarodj?"
Mondjuk én se tudok elképzelni olyan normális főnököt aki arra vár, hogy a nem kellő, nem jó embere elmenjen.
Az ilyen főnököt magát kéne meneszteni, mert ha nem kell valaki azt nem tartogatom hónapokig és fizetem a bérét hanem elküldöm.
egy NORMÁLIS főnök ezt tenné.
És ennyi végzettséggel ennyi agya van + csak annyira futotta, hogy valami lepra helyen dolgozzon diákként? Lol Gondolom azóta is részmunkaidős, nappali tagozatos kisköcsög, tehát érdemi munkát nem igazán végzett. A heti 20-at ne nevezzük annak. Teljes állású felnőtt munkavállalóként nem lenne oka várni a végzést, mert nem jelent semmit.
Ez szánalmasabb, mint gondoltam.
28, dehogy jár adókedvezmény.
Ha iskolaszövetkezteten keresztül dolgozik itt, akkor ahogy nem lesz jogviszony, a munkavégzés megszűnik.
Ha munkaviszonyban foglalkoztatott a cégnél, akkor két lehetőség van. Vagy határozott szerződést kötöttek, addig, amíg tanul, akkor le kellene ülni, mi lesz utána
Vagy határozatlant, akkor még mit törje magát a cég? Ha menni akar, majd felmond.
Kérdező, hány kört akarsz még ebben a témában futni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
28 mit gondolsz, miért érdekli ennyireaz, hogy mit akar a főnöke? 😂 Mert ketyeg az óra és tudja nagyon jól, hogy ha valaki nem ajánl neki főállást, ki lesz kùrva a melegedőjéből.
Adókedvezmény pedig jár. Nevezd, aminek akarod, 15% adó 30 helyett még akkor is megéri, ha levesz valamennyit a szövetkezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!