Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buszon ismerkedés? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszon ismerkedés? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elsősorban nőkhöz szólna a kérdésem. Ha buszon hosszabban szemeznél egy pasival, akkor nem bánnád, ha odajönne hozzád úgy óvatosan valamivel? Vagy inkább éreznétek rámenősnek, és a szemezés inkább csak egyfajta játék?

Ha örülnétek neki, akkor azért kellemetlennek is éreznétek közben a szitut, vagy inkább kellemesnek?

Vagy bármilyen gondolat, vélemény érdekel a témával kapcsolatban.

2022. nov. 13. 23:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%

Vicceset, könnyedet de nem sértőt. A tisztelet meglegyen a nő felé. Érezze hogy nem tajparaszt vagy vele.

"Pikk-pakk-pukk" vagy bármi.

Kuncogjon mint egy kisbaba.

A nőkkel úgy kell bánni, mint egy kisbabával.

Ölelgetni, puszilgatni, büfiztetni kell őket.

Köszönöm! :)

Én voltam a helyi Casanova egykoron.

2022. nov. 14. 00:22
 12/23 anonim ***** válasza:

10. Az a legrosszabb, ha betanult a szöveg.

Őszinteség, humor, spontaneitás.

Légy mindig önmagad!

Meg egy nagy adag bátorság, amikor odamész.

Versenyszerű elutasítások is voltak.

Egy idő után nem fáj (annyira).

2022. nov. 14. 00:28
 13/23 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, ha rád is mosolyog akkor már sima ügy szerintem. Legalábbis nálam így van.

Én pl, és sztem sokan mások sem szeretik ha egy pasi nem biztos magában, szóval a helyedben én hanyagolnám a többit, a leírt mondatodból csak annyit mondanék hogy "ne haragudj, annyira megakadt a szemem a mosolyodon" vagy bármi hasonló bók. A legjobb amúgy az, ha valami különlegeset dicsérsz meg a lányon, nem a szemét, mosolyát ilyesmi, hanem amit épp észreveszel, és tényleg tetszik. Pl a stílusát, sminkjét, haját, ékszereit stb, ami kitűnik rajta, ne legyél sablonos. Ez sokkal személyesebb, meg is fog jegyezni az biztos, és szerintem sokkal jobban is esik.

Amúgy ha legalább átlagosan jól nézel ki (igen sajnos ez is kell, nem én hozom a szabályokat) és korodban hozzád passzoló lányokhoz, tiszteletteljesen közeledsz, akkor biztos nem fogsz rossz érzéseket kelteni senkiben. :)

2022. nov. 14. 00:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
10. Ott kezdődik, ha bejössz neki nyert ügyed van, de azért fontos a stílus, hogy milyen ember vagy. Ne legyél szar alak. Jóság, humor, magabiztosság. Ezek legyenek a személyiséged fő jegyei.
2022. nov. 14. 00:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy van -e ilyen lány, aki hosszan szemez veled? Ha igen, akkor nyilván érdemes próbálkozni, csakhogy ez nagyon ritka, a legtöbb ember csak néz ki a fejéből, telefonozik, épp csak rápillant másra.
2022. nov. 14. 00:33
 16/23 anonim ***** válasza:
25%
15. Most már igen. Érzéketlenek, flegmák, depressziósak, be vannak zombulva. Más világ lett. Nekem már nem lenne túl nagy sikerem. Sokat változott a világ. Félelmetes mi van itt.
2022. nov. 14. 00:36
 17/23 A kérdező kommentje:

3/13, köszönöm a kis betekintést, nagyon jó tudni ilyesmit, függetlenül az egész szituációtól. :)

Ha specifizálom a mosolyt, akkor is sablonos? Mert őszintén így történt, tett előttem egy udvarias gesztust egy idős emberrel, és egy ilyen őszinte, belülről jövő mosoly ült ki az arcára, nem ilyen udvarias dolog, és ettől ragyogott úgy, hogy sokat "bámultam", és így alakult ki a szemezés. :)

Ha esetleg ezt hozzáteszem, akkor nem túl sablonos, vagy még akkor is?

A sminkre meg baromi érzéketlen vagyok, kb nem is tudom, mi az, meg nem is érdekel, úgy nem lenne túl őszinte. :D Egy ilyen őszinte apró kis érzelmi megnyilvánulás nekem százszor vonzóbb, és sokkal inkább kiemeli más lányok közül az illetőt. Szóval akkor ha az általad említettek érdekesebbek lennének, akkor nem tudnám túl jól adni magamat, és döntenem kell, mi a fontosabb. :)

Átlagosan azért kinézek.

2022. nov. 14. 00:37
 18/23 A kérdező kommentje:
15, igen, egy konkrét eset volt, teljesen meghökkentő is volt számomra, nem tapasztaltam még ilyet. :D Próbálok mindig ezzel a járattal jönni ugyanazon időben, ha összejön, esküt tettem magamnak a most Tőletek olvasottak alapján, hogy bármi lesz, odamegyek, max leégetem magam. :D
2022. nov. 14. 00:39
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
17. Semmilyen erőlködést ne engedjél meg magaddal szemben, mert akkor már nem önmagad vagy. Rajtam nagyon durván lógtak a csajok, könnyű préda voltam, de rengeteg elutasítást is kaptam, ha poénból mentem oda gyakorolni. A srácok kérdezgették hogy mi a titkom. Mindig az volt a válaszom, hogy önmagamat adom. Ezt volt a recept és garantált! Semmilyen mű, mesterkéltség. Ha humorod is van, az egy hatalmas plusz. Kipróbáltam a durvábbat, finomabbat, célközönségtől függ, de a finomabb, huncutabb humorral nem nagyon lősz mellé, csak ez is humorérzék kérdése, nem nagyon tanítható. A lényeg, hogy önmagadért fognak szeretni, nem azért, mert valakinek eladod magad. Legalábbis velem így volt. Nem is tudtam volna másképp csinálni. Tőlem távol álltak az ilyen tippek hogy vegyem fel a 2000 dolláros mosolyomat. Az vagy jött, vagy nem, de akkor szívből. És hát a bátorság. Anélkül egy tapodtad sem haladsz előre.
2022. nov. 14. 00:50
 20/23 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy mosoly legyen. Én sokszor nézek pasikat, akik bámulnak, de csak azért, hogy mutassam, hogy ha tervez hazáig követni, nem fogok megfutamodni.
2022. nov. 14. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!