Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buszon ismerkedés? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszon ismerkedés? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elsősorban nőkhöz szólna a kérdésem. Ha buszon hosszabban szemeznél egy pasival, akkor nem bánnád, ha odajönne hozzád úgy óvatosan valamivel? Vagy inkább éreznétek rámenősnek, és a szemezés inkább csak egyfajta játék?

Ha örülnétek neki, akkor azért kellemetlennek is éreznétek közben a szitut, vagy inkább kellemesnek?

Vagy bármilyen gondolat, vélemény érdekel a témával kapcsolatban.

2022. nov. 13. 23:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én örülnék a közeledésnek egy buszon való szemezés után, de azt is hozzáteszem hogy csak azért mert nálam rettenetesen ritka az hogy nyíltan kimutassam a szimpátiám. Ahhoz nagyon különlegesnek kell lennie valakinek hogy felmerüljön a szemezés is. Nem igazán emlékszem arra hogy mikor volt hasonló utoljára, lehet hogy sosem. De örülnék neki nyílván, és nem venném tolakodásnak a beszélgetést.

Bár ez csak én vagyok, valószínűleg más nőknek más lesz a hozzáállása és a véleménye. Csak én vagyok az a karótnyeltebb típus:)

2022. nov. 13. 23:45
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Már látom is a második választ. Ott rontod el, hogy buszozol.
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha hosszan szemezek valakivel, akkor az azt jelenti nálam hogy bejön az illető, de én nem merek lépni.

Az ilyesmi általában csak játék, azért mert úgyse lép soha senki, de ha mégis akkor már nem bánnám.

4/23 anonim ***** válasza:
25%
Buszon nem lehet csajozni, mert aki buszra ül annak nincs autója = csóró és minden egyes nő kivétel nélkül csak pénzes pasival hajlandó kapcsolatot létesíteni. Na most, hogy megvolt a szokásos incel nyomorék válasz így a többi komment értelmes és hasznos lehet, szívesen srácok :)
2022. nov. 14. 00:03
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha nő vagy, akkor csak a saját véleményedet mondtad el. 😄
2022. nov. 14. 00:10
 6/23 anonim ***** válasza:
32%
#5 > #4
2022. nov. 14. 00:11
 7/23 A kérdező kommentje:

Egyes, hármas, köszönöm a válaszokat! Nyilván férfiként nehéz elképzelni, hogy viszonyulhat egy lány ilyesmihez.

Persze nyilván abban sem lehetek biztos, mi számít komolyabb szemezésnek, helyijáraton ültünk úgy, hogy egymással szemben voltunk, és sokszor találkozott a tekintet, és ott is maradt azért. Persze lehet, hogy csak én képzelek bele többet.

Tehát akkor érdemes megpróbálni? Nem az elutasítás a legfőbb gondom (azon túl, hogy visszahúzódó vagyok), hanem inkább az, hogy nem akarok kellemetlenséget okozni neki. Az elutasítással nem lenne gáz.

Nyilván ismeretlen emberhez ismeretlen közegben apropó nélkül nehéz is mivel odamenni, mármint nehéz mit mondani, szóval az egész gyakorlata problémákba ütközik.

A hipotetikus esetben, feltéve ha tényleg örülnétek neki, mi esne jól ismeretlenül? Sok ötletem nincs, ilyenekre gondoltam, hogy mondjuk az őszinteség jegyében azt mondom ki, amit ténylegesen gondolok, hogy "ne haragudj, annyira megakadt a szemem a mosolyodon, hogy úgy döntöttem, hogy akkor is idejövök, ha teljesen leégetem magam vele", vagy valami ilyesmi.

2022. nov. 14. 00:11
 8/23 A kérdező kommentje:
A hebegés-habogás meg gondolom nem lehet akkora gond, ha Hugh Grant egy egész karriert épített rá. :D
2022. nov. 14. 00:13
 9/23 anonim ***** válasza:
96%
Én leszólítottam egy lányt ping-pongozás közben. Egy bődületes baromságot mondtam neki. De ebből az lett, hogy feljött értem Székesfehérvárról Budapestre. Ha bejössz neki, tök mindegy.
2022. nov. 14. 00:15
 10/23 A kérdező kommentje:
Mit mondtál neki? :D Úgis anonim az oldal :D Egyébként meg gratula! :)
2022. nov. 14. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!