Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőcsábász fiúval ne kezdjünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcsábász fiúval ne kezdjünk?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja lett vége a 6 éves kapcsolatomnak. 1 hete van is egy udvarlóm, akit először nem vettem komolyan, mert rossz a híre. Nőcsábásznak tartják a barátai, ismerősei. De azért beszélgettem vele, mert nagyon próbálkozott és jó volt beszélgetni. Na viszont ahogy beszélgettünk kiderült, hogy amúgy egy rendes jószívű srác. És nagyon tetszik, hogy küzd értem, ténylegesen udvarol, ami manapság már elég ritka, tettekkel bizonyít, persze a beszélőkéje is szuper. Kb kínyalja a fenekemet is. :D Elmondta hogy szeretne komolyodni, és olyan nőt szeretne, akivel lehet tervezni, mert eddig mindig olyan lányokat talált meg akik komolytalanok és fiatalok voltak. Mit gondoltok, egy próbát sem ér meg?
2022. nov. 13. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 a kérdés egy rendesen használt paliról szól, akin a fél város át ment, az nem zavar?
2022. nov. 14. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

nagy különbség van a férfi és a női szex között

az a kulcs amelyik az összes lakatot nyitja, az nagyon király kulcs, de azt a lakatot amelyiket mindent kulcs nyitja, az nagyon szar lakat, nem tudtad?

2022. nov. 14. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

#12 semmi másba nem tudtok kapaszkodni, csak ebbe a hasonlatba, más logikus érveket, sosem tudtok fel hozni, de meg lepo:D

De akkor le sulljedek kicsit a szintedre.

A nő a hegyező, a férfi meg a cerka, ami minden hegyezés után egyre használhatatlanabbá válik, míg a hegyezőnk semmi baja nem lesz.

Majd ha felnősz, ra jössz, hogy emberek vagyunk, nem kulcsok meg lakatok, addig égesd csak magad ezzel a hasonlattal, szűz fiú.

2022. nov. 14. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
#13 meg amúgy ki a sz*rt érdekel a véleménye? xd Majd biztos bele fog ugatni, hogy ki hogy éljen.
2022. nov. 14. 20:54
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

az ostoba hasonlat... mindenki tudja, hogy az a csávó a diszkó királya, aki minden nőt megkaphat...

a diszkó királynője pedig az, aki érintetlen... a nőt, akit meg mindenki megkap, az a diszkó lotyója :D

akit mindenki lenéz

2022. nov. 14. 20:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15 frusztrált kisfiú vagy, mert még nem voltál nővel. És ilyen stílussal ez így is fog maradni😅
2022. nov. 14. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:

"ostoba hasonlat.."

Ugyanaz a hasonlat szivem, ha ez ostoba, akkor a lakat kulcs kombo is:D

"mindenki tudja, hogy az a csávó a diszkó királya, aki minden nőt megkaphat"

Nem véletlen kérdezem ki a palit ismerkedés eleje, hogy hány nővel dugatta meg magát, nem kell nekem közhasználati tárgy, még egy használatra se, a gyomrom fel fordul tőlük:D

2022. nov. 14. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
26%

naháááát

#16 és #17

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

olvassátok el ezt a kérdést, mondjátok el a kolbászhadjáratot a szomszédoknak, barátoknak, és várjátok a reakciókat :D

garantáltan így fogjátok magatokat érezni

a csávók az öltözőkben, klubokban bárokban ha elmondják a sztorit, az dicsőség

vagy ti kajakra ennyire ostobák vagytok?

2022. nov. 15. 18:49
 19/21 anonim ***** válasza:

"mondjátok el a kolbászhadjáratot a szomszédoknak, barátoknak, és várjátok a reakciókat :D"

El szoktam, mindenki csak körbe röhögi és alázza a palikat, akiket megdugtam és miután ejtettem őket, könyörögték vissza magukat, én meg persze ezt mindenkinek el mesélem:D

"a csávók az öltözőkben, klubokban bárokban ha elmondják a sztorit, az dicsőség"

Igen, a többi hímribi vagy szűz fiúka előtt, akik csak álmodhatnak a punciról:D

2022. nov. 15. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

fúúúú

hát, egy bizonyos értelmi színvonal alá nem kellene lesüllyedjek, mert... na mindegy is

szóval te nem tudsz csávót megd**ni, hacsak nem szerzel be egy felcsatolhatósat.

egyedül téged tudnak megd**ni

"akiket megdugtam és miután ejtettem őket, könyörögték vissza magukat, én meg persze ezt mindenkinek el mesélem"

biztos nem rajtad nevetnek?

a legtöbb nő érzelem nélkül nem képes erre, kell hozzá egy jó erős ribis beütés

hacsak nem a kuplerájban barátkozol, azért ezeken még felhúzzák a szemöldöküket az emberek, sok tisztelnivaló nincsen benne a mai napig

2022. nov. 16. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!