Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőcsábász fiúval ne kezdjünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcsábász fiúval ne kezdjünk?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja lett vége a 6 éves kapcsolatomnak. 1 hete van is egy udvarlóm, akit először nem vettem komolyan, mert rossz a híre. Nőcsábásznak tartják a barátai, ismerősei. De azért beszélgettem vele, mert nagyon próbálkozott és jó volt beszélgetni. Na viszont ahogy beszélgettünk kiderült, hogy amúgy egy rendes jószívű srác. És nagyon tetszik, hogy küzd értem, ténylegesen udvarol, ami manapság már elég ritka, tettekkel bizonyít, persze a beszélőkéje is szuper. Kb kínyalja a fenekemet is. :D Elmondta hogy szeretne komolyodni, és olyan nőt szeretne, akivel lehet tervezni, mert eddig mindig olyan lányokat talált meg akik komolytalanok és fiatalok voltak. Mit gondoltok, egy próbát sem ér meg?
2022. nov. 13. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem ítélném el ez alapján. 20 évesen én pasifaló voltam, most már komoly kapcsolaton kívül mást el se tudnék képzelni és családra vágyok.

Ha a párom a múltam miatt nem jött volna össze velem, most mindketten boldogtalanok lennénk😀

2022. nov. 13. 20:33
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

vagy csak megjátssza, szeretne tapasztalt lányt a szexben.

Ne add magad könnyen és hamar.

2022. nov. 13. 20:35
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
#2 tökmindegy, mikor van szex, ha a pasi csak arra megy, 2 hónap után is csak arra fog…najó azért nem tanácsos első randin szexelni, de nem attól lesz tartós egy kapcsolat, hogy x ideig várnak vele.
2022. nov. 13. 20:36
 4/21 anonim ***** válasza:
33%
Párszor megrak, és kidob. Hajrá!
2022. nov. 13. 20:36
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

3# attól nemkell 1-2 randi után lefeküdni.

Persze van aki nagyon szeretne egy jó szexet, de benne van a pakliban h kidob utána.

2022. nov. 13. 20:40
 6/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, engem el kap az undor a könnyen kapható, rongy paliktól
2022. nov. 13. 20:51
 7/21 anonim ***** válasza:
4%

" És nagyon tetszik, hogy küzd értem, ténylegesen udvarol, ami manapság már elég ritka, tettekkel bizonyít, persze a beszélőkéje is szuper."

ezt kicsit kifejtenéd, hagy tanuljak valamit :D

2022. nov. 13. 20:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elhinni, hogy valaki ennyire sügér meg azután is, hogy a csávó saját haverjai is megmondták, hogy egy suttyó.
2022. nov. 13. 22:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem mennek bele. Valószínűleg jó a beszelokeje, hiszen a többi lányt is így szedte fel. Nekem abszolút taszíto, ha valaki férfiként vagy nőként ilyen típus, biztosan nem kezdenek vele pláne, ha a barátai mondjak ezt róla, akiknek nyilván nem céljuk lejáratni a srácot, tehát feltehetőleg az igazat mondjak róla. Ha bele akarsz ebbe menni, készülj fel rá, hogy serulni fogsz elég rendesen.

Plusz az ember ne egy kapcsolattól várja a megkomolyodast, hanem alapból, magatol legyen igénye rá.

24N

2022. nov. 14. 07:29
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

a pasidnak van egy rendesen használt barátnője, amin valszeg a fél város keresztülment

húde boldog lehet :D

2022. nov. 14. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!