Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz érzésem van. Alaptalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz érzésem van. Alaptalan lenne?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy férfival, akivel 1 hete ismerkedtünk, lejött a városba, itt aludt de nem a lakásomban, és nem történt semmi, csak vele aludtam, meg tegnap este találkoztam a barátaival.

Felkeltünk nemrég, és indult is haza, ami nekem fura, mert tegnap még ebédet emlegetett, de mondtam neki hogy tanulnom kell a szerdai vizsgára. Megkérdeztem tőle hogy baj van, nem akar folytatást? Mondta hogy jaj semmi baj sincs... és hogy folyt. köv. Adott egy szájra puszit, és a sallang duma amit én mindig azzal kötök össze ha nem akar többet találkozni a pasi, hogy "vigyázz magadra".

Alaptalan vagy van oka a rossz érzésemnek szerintetek?

2022. nov. 13. 07:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem pattintottam le. Eleve tudta hogy tanulnom kell, mielőtt lejött volna. A beszélgetést meg láttam hogy írt rólam nekik. Azt is tudta hogy nem fog történni semmi olyan :)
2022. nov. 13. 09:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Az ebéddel meg épp ő pattintott le, összepakolt és indult is mint akit a puskából lőttek ki.
2022. nov. 13. 09:06
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez kampeca…. Legközelebb okosabban szervezz… én a szex-el mindig várok egy hónapot legalább, ha komolyak a szándékaim. Az együtt alvással is.
2022. nov. 13. 09:25
 14/28 A kérdező kommentje:
Mindenről tudott előtte, így ha zavarta volna nem kellett volna lejönnie. Én is így vagyok a szexszel, ezt is tudta. Nekem az együtt alvás nem nagy dolog.
2022. nov. 13. 09:30
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Tanulj meg látni egy férfi szemével… hasznos lenne hosszú távon. Az is lehet, hogy nem jöttél be neki egyszerűen.
2022. nov. 13. 09:34
 16/28 A kérdező kommentje:
Nekem ha nem tetszik valaki akkor haza is megyek, az apartman foglalás ellenére is. Meg nem csókolgatnám meg bújnék hozzá.
2022. nov. 13. 09:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy lehet hogy annak ellenére azt mondtad nem lesz szex, ő úgy volt vele hogyha együtt aludtok ott biztos összejön valami. Hát nem jött és így lelépett. Mindenesetre kiváncsi vagyok mi lesz, ha fogtok még találkozni, írd már meg mi volt. 😊
2022. nov. 13. 10:07
 18/28 A kérdező kommentje:
Én is nagyon kíváncsi leszek... azelőtt napi 3x is hívott, ha ma nem fog, akkor az egy jel lesz.
2022. nov. 13. 10:10
 19/28 anonim ***** válasza:
66%

Eleve ott kezdődik a dolog, hogy nem kellett volna együtt aludni 1 hét "ismerettség" után.

Ezt írod, hogy az együtt alvás nem nagy dolog. Eléggé nagy dolog, ha úgy nézzük. Nem is ismered az illetőt, minek alszol vele? Nem volt benned az az érzés, hogy basszus nem is ismerem ezt az embert és együtt alszok vele, mintha már ezer éve ismerném? Akkor ennyi erővel az első szembejövő idegennel is aludhatnál... Ez nem így működik.

Már ennél dőlt az egész, hogy milyen lehet ez a hapsi is. Ha meg már a többi dolgot is nézzük, hogy mondtad neki nem lesz szex. Biztos reménykedett, elhiheted, elvégre a színtér is adott volt..... Ez az egész jó komolytalanra sikeredett. Nem tudom, hogy honnan jött a hapsi, milyen messziről, de az ott alvást nem kellett volna erőltetni.

"Nekem ha nem tetszik valaki akkor haza is megyek, az apartman foglalás ellenére is. Meg nem csókolgatnám meg bújnék hozzá."

Nem érted, hogy ő meg mé ment haza? Csókolgatás, bújás... Fel lett állítva neki a pöpöse. Inkább elbalagott haza, hogy ha már úgyis kijelentetted nem lesz szex. Első randinak nem ilyen környezet kellene lennie: hálószoba együttalvás .... hanem máshol mondjuk, hogy ne erre orientálódjon a dolog, hogyha azt mondtad nem akarsz semmit. Akkor kicsit félreérthető környezetbe szervezted ezt a találkát nem gondolod? Szerintem gondolkozz el és tanulj belőle......

2022. nov. 13. 10:17
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem volt szimpatikus benne az hogy elmentünk tegnap este a barátaival egy bárba, és vagy 4-5 kör piát bevertek. Bánkódni nem fogok utána, de kíváncsi leszek a végkimenetelre. Ő akart itt aludni, nem én erőltettem.

120 km-re lakik tőlem.

2022. nov. 13. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!