Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz érzésem van. Alaptalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz érzésem van. Alaptalan lenne?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy férfival, akivel 1 hete ismerkedtünk, lejött a városba, itt aludt de nem a lakásomban, és nem történt semmi, csak vele aludtam, meg tegnap este találkoztam a barátaival.

Felkeltünk nemrég, és indult is haza, ami nekem fura, mert tegnap még ebédet emlegetett, de mondtam neki hogy tanulnom kell a szerdai vizsgára. Megkérdeztem tőle hogy baj van, nem akar folytatást? Mondta hogy jaj semmi baj sincs... és hogy folyt. köv. Adott egy szájra puszit, és a sallang duma amit én mindig azzal kötök össze ha nem akar többet találkozni a pasi, hogy "vigyázz magadra".

Alaptalan vagy van oka a rossz érzésemnek szerintetek?

2022. nov. 13. 07:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

1 hét ismerkedés után nem kéne együtt aludni, ha komolyak vele a szándékaid…gondolom csalódott, mert szexet akart…

Majd kiderül, nem keresném!

2022. nov. 13. 08:06
 2/28 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de mondtam neki hogy nem lesz, mert elsőre nekem nem menne, meg nem is akarok. Keresni én sem fogom, ha nem fog hívni az egy jel lesz.
2022. nov. 13. 08:08
 3/28 A kérdező kommentje:
Meg a találkozónk előtt is mondtam neki ezt...
2022. nov. 13. 08:08
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Én is megvárnám a helyedben hogy ő keressen téged.

Ha fog akkor lehet csak más miatt sietett el így reggel, ha nem akkor jobb ha elengeded.

2022. nov. 13. 08:10
 5/28 anonim ***** válasza:
56%
Én együtt sem aludtam volna vele… ez így most nagyon hülyén vette ki magát… vele alszol, de no szex…
2022. nov. 13. 08:19
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

"tegnap még ebédet emlegetett, de mondtam neki hogy tanulnom kell a szerdai vizsgára."

Most az a baj, hogy tiszteletben tartja amit mondasz neki?

2022. nov. 13. 08:24
 7/28 A kérdező kommentje:

Én 34, ő 49.

Már a családjának is mesélt rólam, nekem ez is fura.

2022. nov. 13. 08:25
 8/28 A kérdező kommentje:
6-os ezt eleve tudta mielőtt jött is volna hogy tanulnom kell, csak olyan gyorsan "lelépett", mint akit a puskából lőttek ki.
2022. nov. 13. 08:27
 9/28 anonim ***** válasza:
65%
Szerinted egy 49 éves férfi azért utazik el egy másik városba, meg vesz ki ott egy lakást, ahová felvihet egy csajt, mert beszélgetni akar? :D Akkor egy kávézóba hívott volna. Nyilván nem akar veled találkozni többet, gondolom csak ilyen szokásos áldumának vette, hogy persze, te nem akarsz szexet, csak aludni valaki mellett. Azt meg honnan veszed, hogy a családjának beszélt rólad, csak mert azt mondta neked? Ez meg ha igaz lenne, az elég creepy, ha egy tök ismeretlent megemlít. Utána még le is pattintod az ebédmeghívását, szóval felejtsd el, hogy ezek után lesz valami, hülye lenne találkozni veled.
2022. nov. 13. 09:00
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
1 hét ismerkedés után mit vártál? Lesz-e 2. randi vagy nem? Itt csak ennyi a tét. Vagy te halálosan beleszerettél és nem tudsz élni nélküle?
2022. nov. 13. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!