Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul kellene érezném magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellene érezném magam emiatt?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy fiúval randizni, akit társkeresőn ismertem meg. A randi után másnap megírtam, hogy nem szeretném folytatni az ismerkedést, ő azt írta, hogy szomorú miatta, de nem éreztem vonzalmat. Meg még ez az internetes társkeresés még nagyon új nekem. Rosszul kellene érezném magam miatta mert vissza utasítottam?
2022. nov. 12. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd rosszul magad emiatt, te még derekas is voltál, hogy nem szó nélkül hagytad csórót lógni a levegőbe, ergo nem ghostingoltál, hanem rögtön tudattad vele, hogy részedről ez off.
2022. nov. 12. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Érezheted rosszul magad, ha jól elbeszéltettél vele és szimpatikus volt előtte neten a személyisége, de nem kell rosszul érezned magad. Korrekt voltál, hogy közölted vele és nem hitegetted vagy használtad ki.
2022. nov. 12. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rosszul érezned magad, az ilyesmi benne van a pakliban, szerintem mindenki számít erre az eshetőségre. Nyilván senkinek sem esik jól az elutasítás, de a többség jobban viseli el ezt akkor, ha korrekt, intelligens lepattintást kap. Minden elismerésem a tiéd, sajnos sok ember nem képes arra, hogy ne hülyítse a másikat, vagy hogy ne szó nélkül tűnjön el.
2022. nov. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!