Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól gondolom, hogy nem nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy nem nekem kéne rosszul éreznem magam emiatt?

Figyelt kérdés

A napokban (pontosabban pont nőnapon) lett vége, a majdnem 9 hónapos kapcsolatomnak. Derült égből villámcsapásként ért, mikor 8-án este a szemembe mondta, hogy kapott az exétől egy több száz ezres kis csomagot, ékszerekkel, meg virággal, meg minden szir-szarral, és hogy neki "fellángoltak" a régi érzései, és nem tudja, hogy most mit csináljon. Megcsalni nem akar, ezért időt kér még eldönti, hogy mi van... Na most a vicc az egészben igazából az, hogy már együtt lakunk (-tunk), január elején a kezét is megkértem. Megbeszéltünk eddig mindent, az ég világon semmi probléma nem volt közöttünk. Az exével eddig is beszélt, ahogy én is az enyémmel... Erről a mind a ketten tudtunk, és ebből sem volt köztünk semmiyen feszkó.

Mint később kiderült, a csávóka a napokban többször is "haza" hozta a melóból (értsd kitette az utca sarkánál, hogy én ne jöjjek rá erre), időközben egy új méregdrága kocsit is vett magának. "Barátnőm" elmondása alapján, csak miatta (Ezt nem tudom hogy vegyem komolyan igazából...).

Neki igazából nem igazán vannak anyagi problémái, nagyon jól élnek a szülei. Én sem panaszkodhatok evvel kapcsolatban, mivel ha nem is annyival, de többet engedhetek meg magamnak mint "az átlag" (Ezzel senkit sem akartam megsérteni).

Na már most az elején ettől tartottam leginkább, hogy az ő életvitele mennyire fog jól kijönni az enyémmel, de ezt úgy tűnt meg tudtuk szintén beszélni már a kezdetekkor...

Hivatalosan még nem szakítottunk. Viszont nyílván elköltöztem, mert nem vagyok hajlandó arra, hogy a döntését végigasszisztálva úgy legyek ott, mintha nem történt volna semmi...

Úgyis tudom mi lesz a vége...

A mindig legújabb iPhone-nal, a több milliós Mercivel, és a szézezres, "csak aprócska" ajándékokkal nem tudok versenyezni. Ha neki ez a luxus a vágya, azt én nem tudom megadni neki.

Borzasztóan csalódott vagyok, mert teljsen meggyőzött arról, hogy a helyzetét képes kezelni, és két lábbal a földön jár ennek ellenére is.

Jól gondolom ezt így, vagy csak én keresem a válaszokat a miértre ezzel?

Nagyon, de nagyon szeretem őt, de már eleve ezzel a "majd döntenem kell köztetek" dologgal el jutottunk oda, hogy el kell engednem.

24/F

(Ő, 21)

2022. márc. 10. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

Huhhh! Először is: - ha csak a pénzzel, tárgyakkal, drága tárgyakkal tudnád megtartani, akkor tényleg mondj le róla, ugyanis akkor Ő inkább valóban a luxust szereti.

Másodszor: nekem furcsa, hogy az exeitekkel beszéltek és az is, hogy tudod, hogy az exe fuvarozta haza, és ezt hagyod.

Harmadszor: összességében egy aranyásó és Te gyenge vagy férfi lenni és a helyére rakni az Ő értékrendjét.

Jó döntés hagyni tovább ásni!

2022. márc. 10. 22:48
 2/10 A kérdező kommentje:

"tudod, hogy az exe fuvarozta haza, és ezt hagyod..."

Örülök, hogy megy a szövegértés.

"furcsa, hogy az exeitekkel beszéltek..."

Jól van, akkor legközelebb elhordom őket a hátuk mögött minden sz.rnak... Ja, nem.

"összességében egy aranyásó és Te gyenge vagy férfi lenni és a helyére rakni az Ő értékrendjét."

Erről is írtam. És arról is, hogy ez nem jelentett problémát, legalább is eddig, ezért nem is volt szükség "helyére rakni az értékrendjét."

Abban viszont abszolút igazad van, hogy lehúzhatom magam a WC-n, ha

ebben továbbra is résztveszek.

2022. márc. 10. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Miért is aranyásó? Nem csóró csaj. Ráadásul a kérdező lakott nála.

És az sem biztos, hogy az ajándék miatt szakít. Csak ugye egyszerűbb erre fogni. És nem lehetett ez a kapcsolat annyira tökéletes, ha csak így "váratlanul" szakít.

Meg ez, hogy rendszeresen beszélgettek az exekkel, ez is furcsa, alakulgattak ott már a dolgok.

2022. márc. 10. 23:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezt igazából nem tudom megítélni. Előttem már bőven szakítottak, és azóta is folyamatosan beszéltek, már előttem is. Ez visszafelé is így volt.

Lakhatott volna nálam is, csak Pesten az apjának lakásában előnyösebb volt, mint nálam Pest-megyében.

Pocsékul hazudok, és nagyon sz.r színész (ez teljesen más témában már kiderült), szóval ez a váratlan, ez nagyon nem idézőjeles.

2022. márc. 10. 23:13
 5/10 A kérdező kommentje:
*hazudik
2022. márc. 10. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, elhiszem, hogy neked ez most nagyon rossz, de még mindig jobb, ha most derül ki, mint ha esküvő után. Akár a drága ajándékok, akár más miatt vágyik vissza az exhez, igazából mindegy, közöttetek ennek vége, még ha nincs is kimondva, mert ő gondolkozik rajta.
2022. márc. 10. 23:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezt teljes mértékben így van... Sajnos.
2022. márc. 10. 23:21
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Én biztos nem kezdenék olyan nővel, aki beszél az ex palijával. Annak sosincs általában jó vége. Elég egyszer hibázni egy apróbb dologban, vagy egyszer megsérteni véletlen a kicsi szívét, és már is az exnél fog vigasztalódni. Az exek általában azért exek, mert nem működött. Nem kell velük haverkodni. Rohadtul nem normális dolog. Tök mindegy, hogy szépen váltatok el, akkor sincs már közötök egymáshoz, és ne is legyen. Aki beszél az exxel az soha nem is engedte el a másikat igazából.
2022. márc. 10. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

"Aki beszél az exxel az soha nem is engedte el a másikat igazából"

Nem, ez te vagy. Nem az átlag.

2022. márc. 11. 00:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ez van. Nagyon sok nő éretlen még az ilyet kezelni.

Én is mindent megadtam mindig bár én azt értem el vele,hogy kiégett mert mindene megvolt.

Ő ilyen ember. Szerintem engedd el. Ne menj bele egy ilyen beteges kapcsolatba, mert látom az írásodon,hogy jobb vagy te ennél!

Éld az életed, keress egy olyat aki komolyan akarja és legközelebb tényleg figyelj arra hogy milyen a másik lelki állapota és javasolnám hogy önmagadat is vizsgáld meg, mert oké sztem se olyan rossz ha beszélsz az exeddel,főleg ha tényleg nem akartok egymástól semmit csak egyszerűen tudtok barátok lenni stb. De Én átértékelném most a saját céljaim,vágyaim,jellemem aztán úgy mennék tovább és magamhoz méltó partnert keresnék. OKe tudom nem olyan egyszerű ez, de majd csak jó lesz!

Sok erőt!

2022. márc. 11. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!