Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én gondolom ezt rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom ezt rosszul?

Figyelt kérdés
Exemmel mikor együtt voltam mindenki magasról tett a szülinapjára én meg még ajándékot is vettem neki. Azóta szakítottunk, 4 hónap eltelt hogy nem beszéltünk. A héten volt a szülinapom és még annyira sem volt hajlandó, hogy felköszöntsön. A napi sztorijaimat viszont mindig nézi, az első 5 ember között biztos benne van aki látja mindig. Ennyire haragszik még mindig? Érti ezt valaki? Le is töröltem egyébként az ismerőseim közül. Hatalmas csalódás az egész ember.
2018. dec. 7. 17:17
 1/4 Zzzz90 ***** válasza:

Exekkel csak akkor beszélünk újra, ha jó viszonyban váltunk el ÉS már elég idő eltelt a szakítás óta.

Kivételes alkalmak vannak, amikor ez nem számít, de a születésnap nem olyan.

Ettől nem lesz bunkó, hanem csak normálisan áll a szakításhoz és az utána történő etiketthez.

2018. dec. 7. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy én látom rosszul de, ha 4 hónapja nem beszéltetek egymással akkor gondolom nem volt túl jó/békés a gondolom..

Én igazából azt nem értem, hogy minek kellett volna neked írnia, ha úgymond már egyáltalán nem beszéltek. Én is szoktam kapni olyanoktól üzenetet a születésnapomon akikkel évek óta nem beszéltem de abban viszont biztos vagyok, hogyha nem dobná fel a facebook akkor az eszükbe sem jutnék. Bár ez csak az én véleményem és lehet illő lett volna, de szerintem totál felesleges ezen idegesíteni magad.

2018. dec. 7. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor a többi ex, akikkel még kevesebb időt is voltam miért tudott felköszönteni? Én értelek, de felköszöntés udvariasság és nem azt jelenti hogy akar is valamit.
2018. dec. 7. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem udvariasság az exet felköszömteni. Az exet el kell felejteni.
2018. dec. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!