Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom ezt rosszul?
Exekkel csak akkor beszélünk újra, ha jó viszonyban váltunk el ÉS már elég idő eltelt a szakítás óta.
Kivételes alkalmak vannak, amikor ez nem számít, de a születésnap nem olyan.
Ettől nem lesz bunkó, hanem csak normálisan áll a szakításhoz és az utána történő etiketthez.
Lehet, hogy én látom rosszul de, ha 4 hónapja nem beszéltetek egymással akkor gondolom nem volt túl jó/békés a gondolom..
Én igazából azt nem értem, hogy minek kellett volna neked írnia, ha úgymond már egyáltalán nem beszéltek. Én is szoktam kapni olyanoktól üzenetet a születésnapomon akikkel évek óta nem beszéltem de abban viszont biztos vagyok, hogyha nem dobná fel a facebook akkor az eszükbe sem jutnék. Bár ez csak az én véleményem és lehet illő lett volna, de szerintem totál felesleges ezen idegesíteni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!