Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 hét alatt egy randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hét alatt egy randi?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete ismerkedek egy férfival neten, tinderen matcheltünk, rögtön áttértünk messengerre és nonstop csetelünk minden egyes nap, egész nap, reggeltől éjjelig azóta. Szinte mindig ő keres engem, ő érdeklődik rólam, a napomról, mindenről. Nagyon figyelmes, megjegyez velem kapcsolatban minden apróságot, minden érdekli ami velem kapcsolatos. 2 hét után volt az első randink, ő hívott el. Nagyon jó volt, de nem történt semmi, mert próbáltam kerülni a csókszituációkat. Randi közben sokszor utalt a következő randira, de konkrétat nem beszéltünk meg. Randi után megírtam neki, hogy nagyon jól éreztem magam és elhívtam rögtön egy következő randira, de nem ért rá aznap, így ez a dolog annyiban maradt. Már eltelt 1 hét az első randi óta, ugyanúgy nonstop csetelünk, ő ír szinte minden reggel. De nem hozta fel a második randit azóta sem. Igaz hogy tudja hogy elfoglalt vagyok, de írtam is már neki, hogy nekem jobban bejön a személyes beszélgetés. Mégsem hívott el másodikra. Ezekből az jön le, talonban tart, de közben meg kb nem is tudna mással ismerkedni mert minden lépéséről beszámol messengeren. Egyébként azt mondta, mióta beszélünk, nem beszél más nőkkel. Nagyon korrekt pasinak, jó fiúnak tűnik, de az, hogy nem hív el következő talira, elbizonytalanít. Nekem már az is sok volt, hogy első randira 2 hét után hívott csak el. Nem lakunk közel, de masfél órás út van közöttünk és neki elég rugalmas az időbeosztása, szóval össze tudnánk hozni, nem azon múlik. Mit gondolnátok a helyemben? Közben jött másik randirahívás másik szimpi férfitól, de nem mondtam igent miatta...elmennétek mással randizni?
2022. nov. 12. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Ha randizni akarsz vele, akkor kérdezz rá, hogy mikor ér rá, mert szívesen találkoznál vele. Ennyi az egész.

(Egyébként reméljük, hogy a férfi főszereplőnk talál egy játszmázásoktól mentes, értelmes nőt, aki képes egyenesen megmondani, hogy mit akar.)

Egyébként simán lehet, hogy talonban tart, de ezt nem tudjuk megállapítani, mert most rózsaszín ködben azért idealizáltad valószínűleg a beszélgetéseteket.

2022. nov. 12. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Ott a leírásomban, hogy első randi után rögtön elhívtam másodikra, de nem ért rá, így nem jött össze. Azt gondolom, ezek után neki illene elhívni.
2022. nov. 12. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

"Azt gondolom, ezek után neki illene elhívni."

Erre írtam a jellemzésed. Meg azt is, hogy szabad időpontra kérdezz rá és közöld már, hogy mit akarsz... Nem etikett órán vagytok, hanem 2 emberként beszéltek.

2022. nov. 12. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Jól érzed hogy talonban tart, B vagy C terv vagy neki csak, ha az első számú kiszemelt (aki jobban tetszik neki, vagy közelebb lakik mint te) nem jönne össze.

Azt te csak hiszed, hogy mindent megír neked messengeren.

2022. nov. 12. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, hogy azért nem hív el második találkozóra, mert a leírásból tejesen az jön le, hogy folyamatosan ő kezdeményezi a beszélgetést, mindig ő ír először és te hiába beszelgetsz vele egész nap, folyamatosan ő kezdeményez. Emiatt lehet, hogy nem érzi kölcsönösnek a dolgot. 3 hét alatt egy randi valóban nagyon kevés, én mindenképpen megkérdezném,hogy amennyiben én szeretnek talizni és ő is jól érzi magát velem, akkor ennek mi oka van? Nem levelező társat keres egyikőtök sem tinderen. Viszont az is lehet, hogy noha jól érezte magát veled, nincs meg benned valami, de emberileg nagyon kedvel és csak barátként tekint rad, a barátaival meg felnőttként az ember kevesebb időt tolt, mint a parjaval. Én első körben ezekre gondolnek kívülállóként.
2022. nov. 12. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom,hogy a második férfire koncentrálj. Az első már leírt nyugi..

Ha én akarnék találkozni, akkor egy hetet sem vártam volna az első helyében.

Több opció közül válogat a pasi,tuti !

2022. nov. 12. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy van időtök "nonstop 24-ben" egymásnak írogatni , én csak ezen csodálkozom.

Partnered bizonytalan, vagy vannak mások is.nm

2022. nov. 12. 13:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a másikkal randizni, most meddig várj az elsőre? Főleg, hogy te el is hívtad randizni de csak nem mozdul meg.
2022. nov. 12. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Elmennék mással is. De végtelenül szánlak, hogy nem tudsz dönteni! Nekem kb. úgy kell küzdenem, hogy akár csak egy randi is legyen, és még az is csak idősebb nővel.

32f

2022. nov. 12. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kuka
2022. nov. 12. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!