Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek nehéz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek nehéz olyan fiút találni aki komoly kapcsolatot szertne?

Figyelt kérdés

Sok lány panaszkodik arra hogy a legtöbb fiú csak szexelni akar.

Mi az igazság?

2022. nov. 10. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

10

Igen, én értektelennek érzem magamat ettől, és éjszakakon át nem alszom emiatt!

Es igen, örömmel megcsináltam a házimunka 100%át, (igen, teljes állásban dolgozom)

2022. nov. 10. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
A rabszogajat nem becsüli senki utolsó, én megértem, ha ilyen mentalitással egy férfi sem akar lehorgonyozni melletted.
2022. nov. 10. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

12

Miért lennék rabszolga?? Örömmel tettem. De jah. :( én hobám! Értéktelen vagyok.

2022. nov. 10. 23:56
 14/16 anonim ***** válasza:

#13!

Ha úgy érzed hogy rabszolga vagy akkor szívesen megismernélek. Szubmisszív nőt keresek! Komoly kapcsolatra.

2022. nov. 11. 02:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

14

🤦‍♀️

Nem szeretem a kék-zöld-lila 50 árnyalatát! De csak azért rabszolganak nevezni valakit, mert megcsináltam a házimunka 100%át, az azért merész

2022. nov. 11. 06:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez attól függ te mit akarsz. Mikor komoly kapcsolatot kerestem, akkor mindenki csak szexelni akart. Mikor szexkapcsolatot kerestem programokkal, akkor meg mindenki csak komolyat akart tőlem... Aztán most már úgy állok hozzá, hogy előbb mondja meg ő mit akar én meg csak rábólintok, hogy 'aha, én is'. Így talán összejön.
2022. nov. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!