Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak is nehéz komoly kapcsolatot találni/kialakítani?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és nekem nagyon nagyon nehéz. De a lányoknak elég könnyen megy, vagy azok nem komoly kapcsolatok?2022. aug. 6. 18:28
1/8 anonim válasza:
Komolyan kapcsolatot, ami potenciálisan akár egy életre is szólhat, ugyanolyan nehéz.
2/8 anonim válasza:
Konnyebb, mint a ferfiaknak. Ezt noktol hallom. Akik pedig meg fejben kislanyok, ok inkabb csak panaszkodnak.
3/8 anonim válasza:
"Ha könnyű volna, akkor mindenki ezt csinálná."
Ez sok mindenre igaz. a párkapcsolatra is.
4/8 anonim válasza:
Kinek mit jelent hogy nehéz!?:
-Választani a sok idióta közül egy viszonylag normálisat is nehéz.
-De leszólítani egy csomó nőt és pofára esni is nehéz!
Azt döntse el mindenki maga melyik nehezebb!
5/8 anonim válasza:
Számomra is nehéz. Főleg, ha nem vagy olyan ember akit szeretni lehet. Egyébként nagyon sokaknak nehéz, mert egy párkapcsolatban rengeteg dolognak kell stimmelnie, hogy jól működjön.
6/8 anonim válasza:
Olyan férfit találni, akivel jól tudunk kapcsolatban együtt működni, aki tényleg a párom, olyat nehéz.
Csak úgy pasit találni kapcsolatra, akivel több-kevesebb sikerrel ellennék az nem lenne nehéz.
7/8 anonim válasza:
Olyat nehéz találni amilyet én szeretnék:( másmilyet meg nem szeretnék, nem kell kompromisszum
8/8 anonim válasza:
Pedig a kompromisszum nem arról szól, hogy megtagadod önmagad, mert az elveidet attól még megtarthatod. De ha fontos neked a másik, akkor rugalmas vagy, idomulsz hozzá. Kell némi áldozatkészség, hogy ne mindig csak a másik akarata érvényesüljön, de nem is mindig a tiéd. Ez az együttműködés, ez a kompromisszum, amit sokan félreértelmeznek. De ha befeszülök, ha nem engedek, ha folyamatosan az én elvárásaimnak kell megfelelni, ott nem lesz együttműködés, ott nem lesz kompromisszum, így a kapcsolat sem fog olajozottan működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!