Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lánynak lenne esélye a 18-20éveseknél lehetőleg komoly kapcsolatot kialakítania?
Igen amennyiben a kislány feláldozza a fiatalságát és nővé érik hirtelen pillanatok alatt! ezzel persze felvállal minden negatív következményt is.
(volt rá példa)
Lenne, de te fogsz lelépni.
Egy lány akármennyire is érett, baromi sokat változik 15 és 20 éves kora között. Egy 20 éves fiú már nem sokat változik.
Nekem ez volt az első kapcsolatomban. 14 voltam mikor összejöttünk, ő 19. Egy ideig működött is (3 évig jártunk), de aztán már túl nagy volt a különbség. Ő dolgozott, én meg még le sem érettségiztem. Engem a továbbtanulás foglalkoztatott, ő meg csak a munkáról tudott beszélni, hiszen az töltötte ki a mindennapjait. Én 17 évesen akartam kimozdulni, fesztiválra, koncetre menni, ő meg már nem volt vevő rá.
Ha értelmileg olyan szinten van én járnék 15 éves lánnyal.
22F
18 vagyok, és nálam csakis 14-17 ig van a korosztály, nem kell egy 18-20 éves lány, örök gyerek vagyok :DDD Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok komoly lenni amikor kell!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!