Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre több sráccal kavarni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre több sráccal kavarni?

Figyelt kérdés

Igazából csak kíváncsi vagyok, mások hogy állnak ehhez a témához.

Nem keresek komoly kapcsolatot, elég sok oka van, de az meg már nagyon kezd zavarni, hogy ha valakivel néha lefekszem, akkor nem találkozunk rendszeresen, és nekem ez kevés. Nekem gyakrabban lenne szükségem a szexre, meg nem csak arra, azt is szeretem, ha olyankor beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Csak az ilyen esetekben sokszor az van, hogy mivel a pasi nem szerelmes, így sok más dolog előbbre való, és ezért ritkán találkozunk.

Ezért gondoltam, hogy esetleg randizok több sráccal is (persze nyilván olyanokkal, akik szintén nem komolyat keresnek).

2022. nov. 10. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Keress olyan barátot aki csak a barátod és el tudod vele képzelni a szexet vagy csak szimpla haver srácot akivel bírjátok egymást. Az fontos, hogy az illető személyiségét kedveld és ő is a tiéd. Különben úgyis csak egy dolgot akar majd tőled és azon kívül nem fogod érdekelni.

Legalább is szerintem vagy ez, vagy amit írtál. (Csak ott nagyobb esély van a kevésbé minőségi szexre.)

2022. nov. 10. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, ha ezt nyíltan csinálod. Becsapni ne akarj senkit!
2022. nov. 10. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Persze, miért ne.

Csak olyannal kell találkozni, akivel tényleg csak ennyi és nem több.

Én is találkoznék nővel ilyen célból, mert most erre vágyom szintén.

2022. nov. 10. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Nekem úgy tűnik, hogy nem elég, ha simán érzelemmentesen megb.sznak, hanem többre is vágysz, ami teljesen normális volna.
2022. nov. 10. 17:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen, több is szokott lenni, meg kedveljük egymást, volt, akikkel közös programok is voltak. Csak valahogy mindig olyan srácokat fogok ki, akik elég furcsák. Úgy értem. néha pl. tök jól vannak, máskor meg totál nincs kedvük az emberekhez, meg ez nem rólam szól, alapból sem keresnek kapcsolatot senkivel.

De azért szoktam velük randizni, mert ez még mindig jobb, mert arra meg nem vágyom, hogy valakivel teljesen megosszam az életemet, meg a sok elvárás, stb.

2022. nov. 10. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Fiatal lány vagy, dugj annyi palit, amennyit kedved tartja, ne aggódd túl.
2022. nov. 10. 18:37
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
26%

Kevergess csak,de velem ne.

Ennyi a kérésem.

2022. nov. 10. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
kamu
2022. nov. 10. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Csináld, miért ne. Csak ne beszélj sokat róluk egymásnak, mert komolytalan kapcsolatnál is képesek önérzeteskedni, ha megtudják hogy nem ők az egyetlenek. Ez egyébként nemtől független
2022. nov. 10. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Troll.
2022. nov. 11. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!