Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre két sráccal randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két sráccal randi?

Figyelt kérdés

Mármint egyidőben. Tinderezek. Hétvégén találkoztam valakivel. Jó, volt. Helyes, kedves, jófej, de ennek ellenére nem éreztem bizsergést. Úgy gondoltam adok még 1-2 esélyt a dolognak, így megbeszéltünk egy következő randit. Viszont közben rámírt egy másik srác. Egész napokat dumálunk, a zenei ízlésünk, világnézetünk, minden ugyanaz. El akar hívni randira. Igent mondtam. Nagyon szemét vagyok ha közben a másik srácot sem mondom le? Hisz nem tudhatom ő milyen életben és azt sem, hogy az előbb említett srácnál lesznek-e érzelmeim.

Jelenleg a másdofik felé húzok, de nem akarom elbízni magam amíg nem volt tali.

2021. jún. 30. 23:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Csinálj, amit akarsz, és főleg: edd meg, amit főztél, kérdező.
2021. jún. 30. 23:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, ha nem hitegeted őket komoly szándékkal, amíg nem tisztáztad egyikkel sem a helyzetedet.
2021. jún. 30. 23:45
 3/17 A kérdező kommentje:

Semmi komolyról nem volt szó. Van egy olyan érzésem, hogy az elsőként emlhgetett srác sem érez extrát csak kedvel.

Viszont lehet, hogy pofára fogok majd vágódni, de amásodik jelölt neten keresztül is elvarázsolt.

2021. jún. 30. 23:49
 4/17 anonim ***** válasza:
62%
Neked milyen lenne ha egy másik lány is megjelenne rajtad kivül egy randin?
2021. jún. 30. 23:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha pofára esel, lesz 3. srác is. Amíg megteheted válogass, mert nem egyszerű normálisat kifogni.
2021. jún. 30. 23:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem egyszerre. Hanem egyidőben. Egyik nap egyikkel, másik nap másikkal.
2021. jún. 30. 23:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre, egy időben... ugyanaz. Írd akkor azt, hogy párhuzamosan két sráccal ismerkedsz. Nincs ezzel semmi gond, ez a lényege a randiknak, hogy jobban megismerd a másikat.
2021. jún. 30. 23:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyikkel sem jársz, egyiknek sem tartozol elszámolással. Viszont ha tudod, hogy már nem érdekel, akkor ne rabold tovább az idejét.
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Azt csinálsz amit akarsz. Aztán ha egyiknek se kellesz majd jól pofára esel. Ez a baj veletek h ez se jó az se jó aztán hirtelen miért nem érdeklek senkit? Ja hoppá...
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egyszerre. Hanem egyidőben"

Az egyszerre az egyidőben :)

2021. júl. 1. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!