Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre két sráccal randi?
Mármint egyidőben. Tinderezek. Hétvégén találkoztam valakivel. Jó, volt. Helyes, kedves, jófej, de ennek ellenére nem éreztem bizsergést. Úgy gondoltam adok még 1-2 esélyt a dolognak, így megbeszéltünk egy következő randit. Viszont közben rámírt egy másik srác. Egész napokat dumálunk, a zenei ízlésünk, világnézetünk, minden ugyanaz. El akar hívni randira. Igent mondtam. Nagyon szemét vagyok ha közben a másik srácot sem mondom le? Hisz nem tudhatom ő milyen életben és azt sem, hogy az előbb említett srácnál lesznek-e érzelmeim.
Jelenleg a másdofik felé húzok, de nem akarom elbízni magam amíg nem volt tali.
Semmi komolyról nem volt szó. Van egy olyan érzésem, hogy az elsőként emlhgetett srác sem érez extrát csak kedvel.
Viszont lehet, hogy pofára fogok majd vágódni, de amásodik jelölt neten keresztül is elvarázsolt.
"Nem egyszerre. Hanem egyidőben"
Az egyszerre az egyidőben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!