Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha vki egyszerre több emberrel randizik ismerkedik?
Az és a legtöbb nő ezt csinálja, olyan mint ha egy állásinterjú lenne egy randi, mint ha nem is érdekel ed úgy igazán hanem versenyben lennél másokkal. A férfiaknál azért más mert ha egynél próbálkoznak mindig, akkor lehet némelyik ek soha nem lenne csaja, meg ő neki akkor is belekell adni 100%-ot ha 100 lány is van, de ha nem add bele, sok lánynak meg pont az tetszik sőt... Mert ebből adódik az a fajta laza viselkedés ami bejön nekik, lévén nincs vesztenivalojuk mert van másik 80 csaj. Én egy lányra koncentrálok mindig, meg is szívom.
2020. máj. 13. 12:24
Joga van hozzá, de ha egyszer ilyen nővel ismerkednék és kiderülne, akkor tovább is lépnék. Ne versenyeztessen mással, nem vagyok a lova. Szerintem ha én megadom neki a tiszteletet, hogy csak rá koncentrálok, akkor elvárhatom ezt visszafele is.
2020. máj. 13. 12:34
Kinek hogy, nálam ez úgy van, hogy ha komolyabbra fordul a szándék (mindkét fél részéről, erre vannak "jelek"), onnantól nem randizgatok mással. Onnantól a figyelem már csak arra egy emberre összpontosul.
A társkereső más, amíg még csak ott tartunk, hogy dumálgatunk, addig miért ne lehetne több emberrel is beszélgetni. Csúnya szóval ez lehet "talonban tartásnak" hívni, szép szóval "körültekintő ismerkedésnek" vagy "keresgélésnek"
24f
2020. máj. 13. 12:37
4/31 A kérdező kommentje:
Vannak jelek? :D Milyen jelek?
Nő vagyok.
Ismerkedésről: Nem vagyok olyan fajta, akinek igénye lett volna akár több férfi vagy nő majdnem egyidejű figyelmére (Nem vagyok hetero). A való életben is ugyanolyan nyugodtan lehet tudni párt keresni, nem pedig görcsölve több emberen átverekedni magad. Ezért már élőben leszűrhető, ha valaki egyszerre egy társaságban több pasira is nyomul, hogy milyen önbizalomhiányosak egyes nők vagy figyelem/szeretetéhesek (vagy szimplán falloszhiány.), az ok most mindegy, de előbb mennek oda valaki olyanhoz, aki csak csendben ül, mintsem máshoz, aki össze-vissza rohangál az embertömegben emberről emberre.
Rengetegen a Tindert választják, ott mégis mennyi emberrel ismerkedhet akárki? Számtalannal megbeszélhet találkozót, akár egy napra is időzítve. Nem mondom, nem rossz taktika, mert hamar le tudod szűrni ott, hogy milyen az ember, mint pl. élőben egy személyes rossz benyomás alapján ítélve idegesség okán, de nekem ez nem klappol. Nem ítélem el azokat a nőtársaimat, akik több emberrel ismerkednek vagy randiznak. Hadd szelektáljanak, szívük joga. Én szimplán nem tudok ilyen intenzitással belevetődni ismerkedésbe és lezárni gyorsan. Ennyi. Mindenki más.
2020. máj. 13. 13:27
Amíg nem kezd el komolyodni a dolog, addig szerintem simán fel lehet fogni barátkozásként. Márpedig barátkozni sem úgy szokott az ember, hogy egyszerre csak egy emberrel állok szóba. Ha heteket vagy hónapokat töltesz úgy, hogy kizárólag egy emberrel beszélgetsz, de a végén nem lesz belőle semmi, mennyivel leszel előrébb, és mennyivel leszel "erkölcsösebb" azoknál, akik egyszerre több más emberrel is beszélgetnek? Semennyivel. És mi van, ha miközben görcsösen egyetlen emberre koncentrálsz, és a végén nem lesz az egészből semmi, közben viszont elszalasztottál x potenciális lehetőséget? Amíg nem jutsz el mondjuk a randizásig, addig szerintem beszélgetni lehet.
2020. máj. 13. 14:08
Azért valljuk be hogy nem ax van hogy a ferfiak mind ilyen gral lovagok es nekik csak egy szivuk holgye van hanem nem feltétlenül van lehetoseguk tobb novel ismerkedni egyszerre. Ha lenne akkor erosen ketlem hogy valasztananak egyet oszt a tobbit le se tojnak. Nekem volt jo par olyan elmenyem nokent h ferfi eleg egyértelműen azert hagyott alabb az udvarlassal mert jott masik, erdekesebb.
2020. máj. 13. 14:45
Amúgy nekem a szex a valasztovonal. Nem volt sok partnerem (4 szamszerint ebbol 2 tobb eves kapcsolat), ha valakivel van szex akkor en ott mar dontest hozok hogy akarok-e valami tobbet tole vagy elengedjuk egymast.
2020. máj. 13. 14:48
9/31 A kérdező kommentje:
Szerintem pont a pasik azok akik minden lehetséges esetben lépnek. A nők meg van sok lehetőségük és abból próbálnak választani egyet. Igazábol ha nem támadna be minden férfi minden nőt, akkor nem jutna egy nőre 100 udvarló. Mert a nemek aránya közel 50%-os. És a pasiknak mnden nő kell és mind úgy hogy csak vele foglalkozzon....Ez a tapasztalatom.
Nem gáz szerintem, amíg nem hazudik vagy tudatosan titkolózik ilyesmiről, illetve amíg viszonylag még rövid vagy új keltűn a dolog. Azért mondjuk ilyen 5 hónap találkozgatás után elég gáz, amennyiben a másik nem is tud róla (ha tud róla, és nem bánja, akkor meg ő dolguk).
2020. máj. 13. 14:53
Kapcsolódó kérdések: