Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek azt a lányt, aki egyszerre több fiúval ismerkedik, találkozik?
Sokan vannak akik rossz szemmel nézik. Személy szerint én nem tartom túl erkölcsösnek nemtől és kortól függetlenül. Ha az ember párkeresésre adja a fejét, (talán a legjobb szó erre az -->) illő csak egy partnerre koncentrálni.
19/F
11 evesen???????????????????!!!!!!!!!!!
Ha csak baratilag haverkodsz azt mondtanam talan okes.
Azert remelem nem pasizol igazabol 11 evesen.
Azzal alapvetően semmi baj nincs, ha egyszerre több fiúval/férfival is beszélget, találkozgat, aki szimpatikus neki.
Viszont ha egyikükkel komolyodni kezdene az ismeretség (sűrűsödő találkozások, csók, stb.), akkor nem túl fair ezzel a partnerrel ill. a többi pasival szemben sem, ha továbbra is találkozgatnak stb. - bár hangsúlyozom - párkeresési céllal.
Látom adódtak félreértések; csakis azért,mert nem fejtettem ki bővebben a kérdésemet.
Ismerkedés nekem azt jelenti,hogy valakivel találkozok, sétálgatunk, beszélgetünk és jól érezzük magunkat barátkozás céljából, majd persze ,ha mindkét főnél megtalálható a szimpátia, akkor további ismerkedés és randi követheti a kezdeti baráti stádiumot,de amíg szimpla ismerkedésről van szó,akkor nincs csók, kézfogás, ölelkezés.
Így is elítélendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!