Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha vki egyszerre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha vki egyszerre több emberrel randizik ismerkedik?

Figyelt kérdés
Mi az a pont amitől már mással nem illik kettesben talizni? Ez az illik nem jó szó de...mindegy értitek! :) Írjatok nemet kort. :)

2020. máj. 13. 12:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19# Csak akkor érezzük beleszólásnak, ha nem akarunk semmit a másiktól. Ha pedig akarunk, akkor meg minek keresnénk mást?

Nyílván nem megszabni akarjuk, mit csináljon a másik (én legalábbis), de ha közben másokkal randizik, akkor annak az az üzenete, hogy ha talál jobbat, lelép. Senki nem akar béta verzió lenni, "majd ha nem lesz jobb nálam, akkor jó leszek én is"

2020. máj. 13. 18:25
 22/31 A kérdező kommentje:
21# ez olyan korlátolt hogy hihetetlen! Az nem lehet hogy azért van veled mert te voltál a legjobb? :D Isteneeem! Tiszta röhely! Szerintem veled mindig azért vannak mert nem kellettek másnak aztán mivel más opció nem volt így te maradtál! :D
2020. máj. 13. 18:29
 23/31 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Nem várom hogy megérts.

Lehet öreg vagyok, vagy maradi.

Vagy túl érzelmes, vagy túl hülye.

Talán az utóbbi....

Azt sem tudom miért írogatok ide...

2020. máj. 13. 18:29
 24/31 anonim ***** válasza:

21# Ez a reakció miként következik abból, amit írtam? Wtf

Nem is a válaszomra reagálsz.. Esetleg nem értesz egyet? Ha tudsz jobbat, írd le. Te kérdeztél, én válaszolok. Melyik mondatommal nem értesz 1-et?

2020. máj. 13. 18:33
 25/31 A kérdező kommentje:
És ha nincs más is akkor hogy lehetnél a párkeresés végén te a legjobb legmegfelelőbb?
2020. máj. 13. 18:39
 26/31 A kérdező kommentje:
Ha nincs verseny nincs győzelem se! :D
2020. máj. 13. 18:40
 27/31 anonim ***** válasza:

26# Ádám és Éva volt az utolsó olyan pár a történelemben, ahol nem volt verseny. Azóta mindig van más. Nem erről beszéltem.

25# Mindig van más. Kérdés, hogy akarunk e mást. A "te vagy a legjobb" nem azt jelenti, hogy ő a legjobb férfi a bolygón, hanem hogy szubjektíve az ő számára a legjobb. Nem tudom érted e...

2020. máj. 13. 18:45
 28/31 A kérdező kommentje:
Honnan tudja mi a jó neki ha nem próbált ki néhányat? :D
2020. máj. 13. 18:50
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28# Felőlem próbálgasson, ahányat akar :D Csak ne akkor, amikor elvileg velem tervez kapcsolatot. Előtte / utána (értsd: mielőtt összejöttunk és miután szakítottunk) felőlem oké

(Es itt vissza is érkeztünk az eredeti kérdéshez)

2020. máj. 13. 18:54
 30/31 anonim ***** válasza:
5-10 randi után még mással is akarsz találkozgatni, szerintem semmi jó nem származik ebből, mert így sok embert megbánthatsz. Ki akarna a mássodik lenni ?
2020. máj. 13. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!