Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy ha egy férfi (21) egyszerre több lánnyal ismerkedik a Neten, és mindegyiknek ugyanazt a szöveget nyomatja, hogy így tetszik neki meg amúgy tetszik neki stb. Vagy csak én vagyok elmaradott gondolkodású ezen a téren?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 01:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem, a mai modern világban már ez megy sajna....bezzeg még 90-ben tudtak csajozni az emberek...nem az volt 15 évesen h lefeküdtem a barátommal hanem h úristen 1 lány hozzámért...meg boldogan szaladtak végig az emberek az utcán amikor 18 évesen megtörtént az első csók...

Szal visszatérve nyugodtan csajozz neten, néha énis szoktam, de valahogy sosem vok olyan felszabadult mint élőben. Azért ha lehet ne mindíg u.azt a szöveget nyomasd:)

17F

2009. máj. 31. 02:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy több lánnyal ismerkedik, normális. Ismerkedni, levelezni, beszélgetni lehet.

Az, hogy ugyanazt a szöveget "nyomja", igénytelen. Meg kell nézni, kinek ír, mit ír.

Ha viszont valakivel komolyabbra fordulna a kapcsolat, akkor a többit le kell állítani.

2009. máj. 31. 04:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig levágom, hogy sablon dumát kapok, max. dobok egy puszit vagy ilyesmi, de nem reagálok rá. Biztos van akit be lehet palizni ilyesmivel, és nem vagyok vevő ezekre, egyedi levél meg kevés érkezik. 300-ból mondjuk 1 aki említésre méltó. De nekem magasak az igényeim :)

25/L

2009. máj. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!