Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad egyszerre több pasival randizgatni?
Figyelt kérdés
Társkeresőn ismertem meg őket. Mindegyikkel már találkoztam többször is, de szeretném őket még jobban megismerni. Szerintetek ha rájönnének, akkor mindegyik lepattintana utána?2020. júl. 18. 10:28
1/17 The Dead and Dreaming válasza:
Megvan rá az esély. Én például nem szeretnék több találkozót egy ilyen után.
3/17 anonim válasza:
Szerintem erről nyíltan is lehet beszélgetni. Én ha társkeresőztem és több férfivel ismerkedtem ,megkérdeztem tőlük ,hogy ők másokkal is randiznak e illetve elmondtam ,hogy ameddig senkivel nem történik semmi ,addig én mással is találkozok és majd látjuk mi alakul.
4/17 A kérdező kommentje:
2-es! Miért? Szexuális kapcsolat még egyikkel sem volt. Kávézgatni sem lehet velük?
2020. júl. 18. 10:44
5/17 anonim válasza:
Randizgatni szerintem simán. Ismerkedni is mindenki több emberrel ismerkedik. Egyesével elég lassú lenne.
6/17 anonim válasza:
Én dobnálak, ha rájönnék, nem szeretem a szelektálósdit. (Mivel őket nem ismerem, nem tudom, hogy reagálnak)
Viszont még mielőtt... nem vagyok képmutató: egyszerre én is egy lánnyal randizok, tök mindegy, mennyi ideig tart így az ismerkedés.
7/17 anonim válasza:
Én nem állnék szóba veled, ha lebuknál. Számomra alap, hogy ha valakivel találkozom, akkor abban az időszakban csak vele foglalkozom, teljesen mindegy, hol tart az ismerkedés.
10/17 anonim válasza:
Ajajj mennyi álszent emberke 😂 Olyanok akiknek évente összejön egy match. Nincs abban semmi rossz, ha találkozol többel, hisz nem vagytok még együtt, ismerkedős fázisban nem lehet még elvárni a másiktól hűséget, ragaszkodást. Arra sincs semmi garancia, hogy a másik fél nem ismerkedik melletted. Onnan kell lezárni minden kontaktot a többivel, ha már intim viszonyba kerülsz valakivel. Annyit tanácsolnék próbálj 1 emberre fókuszálni, én már estem abba a hibába, hogy végül egyikből sem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!