Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szabad egyszerre több pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad egyszerre több pasival randizgatni?

Figyelt kérdés
Társkeresőn ismertem meg őket. Mindegyikkel már találkoztam többször is, de szeretném őket még jobban megismerni. Szerintetek ha rájönnének, akkor mindegyik lepattintana utána?

2020. júl. 18. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
20 éve élek boldog házasságban, kedves utolsó... És továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha anno a férjem más felé is érdeklődést mutatott volna, nem jöttem volna össze vele.
2020. júl. 18. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Párválasztásról beszélünk, ugye? Mondom pár-VÁLASZTÁS. Választani csak több opcióból lehet...
2020. júl. 18. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Csak azért kapsz oltásokat mert lány vagy:D

Ha pasiként írtad volnak ki, minden komment az lenne hogy dugd végig az összeset:)

2020. júl. 18. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

Szabad bizony! A férfiak is ezt csinálják.. :) nekunk is lehet!

Ameddig nem fordul komolyra a masikkal, addig nem szemetseg.

2020. júl. 18. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is volt olyan h egyik randiról mentem a másikra. Eleve már nem is számit ha aznap már volt egy, ha abból ki is derült h több nem lesz vele.
2020. júl. 18. 12:42
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
Meredek, nem szerencsés dolog.
2020. júl. 18. 19:20
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
16# Nem "Szerencsés"?? Miért, valaki feldobott egy pénzérmét?
2020. júl. 19. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!