Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan emberektől, akik egyszerre több emberrel randizgatnak, majd utána kiválasztják melyik kell nekik?
Normális. Nálam egy kapcsolat ott kezdődik hogy lefeküdtem valakivel már ÉS van vele vágyam tartósan együtt lenni ÉS megbeszéljük hogy mi van közöttünk és tényleg elkezdjük a kapcsolatot.
Egyszer olyan is volt, hogy három lánnyal randizgattam egy-két héten keresztül, miközben mind a hárommal már csókolóztunk egymással az első-második randi környékén. Nagyon aranyos, kedves, normális lányok voltak mindannyian, szóval így főleg nehéz volt választanom. Aki a legjobban bejött végül azzal kezdtünk el egy kapcsolatot.
A 3 mondjuk kicsit extrém példa, de ugyanez 2-vel többször is előfordult már az életemben.
27/F
Egyszerre több emberrel randizgatni ok. Miért? Mert az ember ismerkedik. Ismerkedni pedig több emberrel is lehet.
Viszont amikor kezd komollyá válni, akkor választani kell, és megbeszélni, nem hitegetni mindenkit, meg felpróbálni őket az ágyban, mielőtt dobja az ember, vagy hitegetni, hogy lesz a másikkal valami.
Én mindig csak egyetlenegy emberre fókuszálok, nem etikai vagy morális megfontolásból, nekem így felel meg.
Cserében viszont én is elvárom a kölcsönösséget, vagy hagyjuk egymást békén.
Egyetlen buktatója van ennek, sokan nem képesek nyíltan felvállalni, hogy többekkel ismerkednek, és nem mondják el, még külön kérésre sem. Sajnálatos.
4-6:
Én azt nem értem, ha még nem vagyok szerelmes akkor ez miért gond.
Ha szerelmet vallanék neki az első randin, akkor az gond lenne és gáz. De ha meg az első randink másnapján valaki mással randizom, az is gáz?
???
Ha valakivel együtt vagyok és/vagy szerelmes vagyok belé, akkor nem akarom megcsalni és vele akarok lenni. De ha randizom egy lánnyal és az még nem döntötte el hogy összejönne-e velem, akkor miért kockáztatnám hogy elpazarolt idő volt vele lenni, ha esetleg néhány randi után úgy dönt hogy szerinte "nem illünk össze"?
Nekem mindig az a baj hogy már 1-2 randi után tudom a lányokról hogy összejönnék-e és szexelnék-e velük, ők meg néha hetekig ezen gondolkoznak.
Régen nagyon rossz volt, amikor randiztam egy lánnyal hetekig, aztán bejelentette például hat randi és már néhány csókolózás után, hogy "Hát ő inkább most mégsem...".
Elba szott, semmire elvert időnek éreztem utána azokat a heteket.
#6 vagyok
Nem azért randizom valakivel mert szerelmes vagyok belé, hanem mert megadom rá az esélyt, hogy beleszeressek, ergo kizárom addig a többi embert.
Ismerkedem vele, mindenféle helyzetben, passzolnánk-e egy kapcsolatban. Ez elég hamar kiderül, ezért nem értem miért nem tudnak egyesek várni néhány hetet esetleg, miért vesznek a nyakukba több jelöltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!