Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy lánnyal nagyon jól elbeszêlgetük, jól megvagyunk, utána mindenfféle megkeresésre nem válaszol?

Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így többször csak éppen nő vagyok. Gyávák megmondani, hogy mégsem. Valami/valaki "közbejött".
2016. nov. 24. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer nem válaszoltam senkinek sem elég sokáig. Halál eset történt a családban és nem tudtam akkor feldolgozni.
2016. nov. 24. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:

A nők ilyenek. Totál kiszámíthatatlanok és logikátlanok.

Egy dolgot tanulj meg, ha nem akarod feleslegesen megnehezíteni az életedet:

Egy nőben sohasem bízhatsz meg és soha nem számíthatsz rá semmiben.

Ha így állsz hozzájuk, akkor rengeteg idegeskedéstől és stressztől megkíméled magad.

Meg kell tanulni totálisan telibeszrni, amit egy nő mond vagy ígér.

Mert az vagy úgy lesz, vagy nem, de előre megjósolhatatlan.

Gondolom azon sem keseregsz, és arra sem tennél fel semmilyen komoly tétet,

hogy érmefeldobás során fej vagy írás lesz.

A női mondások és ígéretek éppen olyanok, mint a fej vagy írás.

2016. nov. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!