Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egyszerre több csajjal randizgatni?
Mint kiderült a srác akivel találkozgattam mellettem még egy másik csajjal is találkozgatott, de az is lehet hogy kettővel.... Oké elvileg ezzel nincs baj elvileg, nem tartozik elszámolással. Persze jöttek a fontos vagy nekem, imádok veled lenni, de hiányzol szövegek mindig. De így ennek én nem sok értelmét látom.
Még ha csak szexre is ment, akkor miért nem egy csajra fekteti az enegergiát, időt? Heti 1 alkalommal találkoztunk, így esélytelen volt hogy szexeljek vele 1 hónap után. Azért 1 alkalom volt, mert gondolom más napokon más csajjal volt. De ha azt a másik napot is rám szánja, akkor simán lehetett volna szex akár.
Vagy rosszul gondolom hogy ez hülyeség volt így?
Komoly a kérdés? Millió előnye van, hogy érted hogy miért jó?
Ego, gyakorlat, önbizalom/önértékelés, kaland, biztosíték(b terv). A kérdés inkább az, hogy miért nem elég bölcs ahhoz, hogy ne éljen ilyenekkel. Mert megteheti, a többit meg leszarja, gondolom.
Nagyon egyszerű , ha pofára ejtenek még mindig marad mondjuk 3 lehetőséged. Plusz ugye az önbizalom , gyakorlat és tapasztalatszerzés stb.
Ha ilyeneket mond valószínűleg te vagy neki a number 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!