Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csöndesebb lányok! Ha elkezdtek randizgatni valakivel, milyen sűrűn randizgattok?
Figyelt kérdés
3 hete találkozgatok egy visszahúzódóbb, csendesebb lánnyal, kicsit ritkák az alkalmak, legutóbb szerdán találkoztunk de akkor is csak egy fél órára. Minden nap rám ír ha facebookon vagyok. Szóval nekem kicsit távolságtartónak tűnik annak ellenére, hogy mindent enged amivel bepróbálkozom.2013. máj. 25. 20:33
1/5 A kérdező kommentje:
ja még annyi, hogy ha elhívom valahova általában talál indokot, hogy ne.
2013. máj. 25. 20:35
2/5 anonim válasza:
Az, hogy valaki visszahúzódó, az nem jelenti azt, hogy mindenkivel. Ha megkedvelek valakit, és érdekel annyira, hogy randizzam vele, akkor csak az elején vagyok távolságtartó, és ha ügyes a srác, akkor ez hamar változhat.
3/5 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az előző mondja. Egy visszahúzódós lány akkor fog igazán feloldódni, ha a srác érezteti vele, hogy fontos neki. Nem is azt mondom, hogy éreztesd vele, hogy szerelmes vagy belé, mert 3 hét után valószínűleg nem, de azt hogy fontos neked, szeretsz vele lenni stb. Ha ezt érzi, fel fog oldódni. Csak ne add fel az első hónapban... Engem hagytak már ott azért, mert hogy "vele távolságtartó vagyok, a barátaimmal viszont nyílt." csak tennie kellett volna ellene, és nem lettem volna vele se.
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok.
Nekem időre van szükségem mindenhez. Randizgattam egy sráccal, és neki mivel nehéz eset vagyok idő kellett mire megnyíltam és ezt megunta. Kb mire elérte azt a szintet hogy már engednék neki mindent, addigra dobott.
5/5 A kérdező kommentje:
Engem igazából az zavar, hogy hogyha hívom valahova akkor tanul, vagy valami, ezért ritkán találkozunk.
2013. máj. 26. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!