Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy lány egyszerre több sráccal is randizik?
Nincs baj vele, csak legyél őszinte, és tényleg ne hülyítsd őket. Esetleg ne adj olyan komoly randiszinezetet neki, csak menj el velük beszélgetni. Ne éreztesd velük, hogy komolyan tervezel velük, hanem tényleg csak annyit, hogy ismerkedtek. Ha egy picit jobban ismered őket, nem egy randioldalon ismerkedtetek, ahol világos, hogy az ember valószínűleg mással is megbeszélhet randit, akkor lehet, érdemes lenne meg is mondani.
Én is randiztam több sráccal, de az első találkozás után, ha nem jött be valaki, vagy úgy éreztem, barátságon kívül ebből semmi nem lesz, szóltam. Második randit csak annak adtam, aki bejött, és akkor le is mondtam a többi korábban lebeszéltet.
Legyél korrekt mindegyikükkel szemben, fektesd le a szabályokat, és akkor semmi gond nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!