Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írd le érthetőbben. Milyen bántásról van szó?
2022. nov. 9. 15:38
Hülyéket választasz.
Ezért nem kell az összes not hibáztatni.
2022. nov. 9. 15:57
Nézd, te egy társadalmi kisebbségbe tartozol, ezért nehéz az életed. Nem a nők a hibásak ezért, nem is te, ez úgy kollektíven az emberek felelőssége. És igen, sokan nem veszik a másikat emberszámba, ha valmiben eltér a normálistól. Ez nem csak nő-férfi viszonylatban működik, hanem ugyanúgy fordítva is.
2022. nov. 9. 16:02
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni, hogy Nyugaton vagy a fejlett orszagokba is ennyire kirekesztenek a beteg embert. Bar itt a kormany is ezt teszi szoval..
Mit nem becsültek rajtad ? Nem egészen értem a kérdést. A “normális” pasit nem úgy kell érteni, hogy nincs valami rendellenessege, hanem hogy szellemileg és érzelmileg legyen partner.
2022. nov. 9. 16:16
6/11 A kérdező kommentje:
En ugy általánosságba minden nőmel jól bántam, annyi a baj, hogy zárkozott vagyok. De bármi gond volt képes voltam pl raverni valakire az ajtót igy betegen is. Sok egeszseges hapsi elfut mintsem megvedene valakit. Érzelmileg pedig egy beteg ember mindig jobban tudja mi kell egy nőnek, szeretet, ölelések stb. Én ezt mind megadtam!
Az hogy bánt, teljesen jogos. De azért mert proli nőkkel sodort össze eddig az élet, attól nem mindegyik ilyen.
Hidd el nyugatabbra sem jobb a helyzet. Személyes tapasztalatom. Németországban élünk, fiam 7 éves autista. Külső hegyekben semmi nem vehető észre, csak ha megismerik, akkor másabb ugye a beszéde, gondolkodása. És vele is kirekesztőek, pedig egy ártatlan gyerek.
Szóval ez az emberi intelligencián múlik, hogy viselkednek veled.
2022. nov. 9. 16:23
A zárkózottság nekem pl kizáró ok egy kapcsolatban, tökmindegy hogy az illető milyen fizikailag.
2022. nov. 9. 16:30
9/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy "mindegy".. Tudod nehez ugy elni, hogy akarhova mesz mindig van valami bunko aki attol erzi magat tobbnek, hogy neked beszol. A konditerembe is ez volt. Pedig volt olyan, hogy rosszulletig edzettem. Nagydarab vagyok 106 kg. Ertheto, hogy ez egy egeszsegesnek faj, de tettem erte, hogy ilyen fizikumom legyen. Foleg, hogy anno az MRSA fertozes 30kgt evett le rolam.
Nem értem a felháborodásod. Oké, egy hős vagy. És? A nőket pont nem fogja érdekelni.
Egy egészséges normális életvitelű férfinak sincs sok esélye a húspiacon.
Szóval azzal hogy te most a betegséged mögé bújva kvázi azt mondod neked JÁR egy nő, az kissé nevetséges.
2022. nov. 9. 17:06
Kapcsolódó kérdések: