Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a legpitiánerebb dolog, ami miatt a barátnőd veszekedett veled, kiakadt rád? Mi az, amit mèg toleráltál/nál, mi az, amit már nem? Nem a jogos viták érdekelnek, hanem amit a férfiak női hisztinek tartanak.
Még középsuli első évében volt.
14 éves voltam...
Akkoriban is már eléggé 0 volt a szociális félelmem, ami az új osztálytársaimnak egy érdekes jelenség volt.
Votl egy évfolyamtársunk, állítólag legjobb csaj, és ment a primitív kanoskodás.
Egyik mondta nekem, hogy fogad velem, hogy nem merek odamenni hozzá azt mondani, hogy jó a segge.
Szó nélkül elindultam.
10 majom követ...
Odamegyek, majdnem azt se tudtam kihez kell menni. Mondom, jó a segged. Bocsi oszt társakkal fogadás.
Aztán megfordultam, visszaültem a termembe.
Ezt elmeséltem a szerelmemnek, aki ezen nem nevetett, hanem kiakadt, féltékeny lett. Pedig elég egyértelmű volt a sztoriból, hogy szerintem nem hogy a segge nem jó, de semmilye se jó annak az embernek.
Még az anyja mondta neki, hogy "hűséget fogadott, nem vakságot"
Amivel akkor se értettem egyet. Egyrészt, mert amikor én szerelmes vagyok, megszűnik más. Vak leszek másra. Nem érdekel más. Mintha mindenki fiú lenne.., de ez mindegy. Mondtam az anyjának, hogy milyen vakság?? Én nem néztem meg a lányt. Nem is akarnám.., számomra undorító lenne akkor is ha nem lennék szerelmes a lányába. Ez nem az én véleményem, csak egy mondat, amit mondtak, hogy mondjak.
Eléggé kiakadt.
Buszon ültünk, és folyamatosan ha közelébe mentem, felpattant és máshova ült.
Nagyon haragudott.
Folyamatosan veszekszik mindenen. Ha elhívom moziba azon, mert ő akart....
Nem beszélek az exszel, de szerinte igen...
Ha nem valaszolok egyből messengeren. Munka, vezetés(!!!) közben is mindig, de van olyan hogy nem jön össze.(sokfelé áll a fejem és elfelejtem a választ megírni, mert mondjuk félbe kell hagyjam teendők miatt.)
15:40-re mondta, hogy menjek érte kocsival mert akkor végez. (+-1 p általában mire kiér)
15:43-ra értem oda egy tanulóvezető miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!