Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így megy ma ez a randizás dolog?
Ha ez igaz, akkor ez a világ menthetetlenül eltorzult, gyors és mellőz minden mélyebb dolgot. Szomorú, hogy "nincs idő" semmire. Aztán a sok proli másnap nagypofával előadja, hogy "höhőőőj lekúrtam a ribit" (csajok nem tudom mit mondanak, de nekik is tuti van valami dumájuk erre).
Csak előre, futás, sosem szabad megállni, "nincs idő a fejfájásra!"
Baromság. Akkor szexelj, amikor te akarod.
"az is csak hazudik mert első randin azok is szexelnek"
Bogárka, az megvan, hogy nem hazugság ez? Van, akivel akart szexelni, mással nem. Honnan jön ez a baromság, hogy ha X-el lefeküdt, akkor Y-nal is tegye? Valami nagyon félre ment egyesek fejében.
Nem tudom mennyi idős vagy, illetve nekem más " randi élményeim vannak" mert nyitott pár tagjaként sexpartnereket keresek, de lehet épp életed párja adott neked randi esélyt, ami épp azzal fog elúszni, ha görcsösen le akarod fektetni az első randin. Ha egy Nő jeleit, nem tudod megfelelően értelmezni egy randi során simán elcseszheted a további randi esélyeidet akkor is, ha kicsit tökösebb hozzáállást várt volna, meg akkor is, ha lelki kapcsolódás megerősödése lett volna számára a Randi célja..
Csajok erősítségtek meg, vagy cáfoljátok meg. Egy Randi végződhet úgy is jól, hogy annyira látod és érzed egy szenvedélyes csókból is a vágyat, hogy alig várjátok , hogy a második Randin már "borotvált" lábbal érkezhessetek..
Sokat lehet olvasni abból is, milyen finoman választ ruhát is a Randira..
Nem így megy!
Az emberek 99%-a első randin nem szexel, legalábbis aki nem fekszik le eleve is fűvel-fával. Lehet, hogy elsöprő szexuális vonzalom van, és kivételt tesz, de ez ritka.
Nem vagyunk egyformák.
Amikor interneten ismerkedtem, én is találkoztam olyan nővel, aki elmondta, hogy előző (szintén interneten megismert) párjával a második randin már szexeltek.
6/
Még az,hogy mennyi idős vagyok de már nagyon nagyon régen nem randiztam szóval nem tudom mik a szokások évek múltával.Én ha komolyan gondolom nem akarok senkit lefektetni első randin én inkább romantikusabb ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!