Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így megy ma ez a randizás dolog?
18/
Az utcán kívül ugyan hol találkoznék én 10 nővel :)6 éve randiztam utoljára.
Amelyik férfi velem első randin szexelni akar és tetszik is nekem valamennyire, azzal volt, hogy lefeküdtem, de soha nem jönnék össze vele és ennyi volt a pályafutásunk együtt, akkor is, ha akar még valamit tőlem. Volt, hogy hisztizett, dehát nem kellett volna elsőre rámnyomulni.
Nem is ismer, még a szikrája sincs normális érzelemnek ilyen korai szakaszban és nekem ez kiábrándító. Úgy érzem, hogy csalódtam benne, hogy neki nem is pár kell, hiszen bármikor meggondolhatja magát, hogy nem vagyok szimpi, ha egyszerűen nem ismer egyáltalán, de bezzeg a szex nagyon fontos volt, hogy megtörténjen.
Úgy veszem, hogy ez hazárdírozás, vagy jól kijön a nővel szex után is vagy nem, ha nem, mintha csak a farka lenne fontos mindkét esetben. Komolytalan és kiábrándító, én nem a szexuális tevékenységem vagyok, az embereknek személyisége van, azt kellene megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!