Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így megy ma ez a randizás dolog?
8/
Beesik az eső :) De ahogy nézem vegyes vélemények vannak de nem olyan amit ma én hallottam az ismerősömtől :) Csak van még remény.
"nem tudom mik a szokások"
Nincsenek szokások, illetve teljesen mindegy. Azzal dugsz, akivel akarsz. Te komolyan lefeküdnél olyannal, akivel nem akarsz, mert "úgy hallottam ez a szokás manapság"? :D :D :D
Soha nem szexeltem még első randin. Úgy 4-5 találkozás után szoktam akkor, ha érzem hogy komolyak a szándékai. Ha úgy lenne, ahogy mondtad, egy hónap alatt minimum 5 idegennel kellett volna kefélnem, mert ennyivel volt randim.
Van aki így él, nekem nincs kedvem se kiégni, se betegséget összeszedni, sem pedig azzal büszkélkedni, hogy több férfival k*rtam, mint ahány éves vagyok.
14/
Lehet aki szexmániás nem ég ki nem tudom.De te becsülöd magad és a tested ez jó dolog :)
Hát győződj meg róla.Próbáld ki.
Randizz egymás után 10 lánnyal.Mindegyiknél az első randin próbálkozz be,nyomd le a torkán a nyelved,tapizd le,és mond neki hogy most azonnal akarlak! És akkor nem a megnyilvánulásba lesz a hiba,max. a tettekbe.
De nem lepődnék meg hogyha 10-ből 10 elutasítást kapnál,némelyik pofonnal vagy anyázással karöltve!
Ahhoz nagyon szimpinek kell lenned a másiknak hogy az elsőn széttegye neked a lábát! Vagy csak egy ócska r.banc!
Én szoktam az első randin szexelni. Ha a másik szimpatikus, megvan a kémia akkor miért ne próbáljuk ki?
Nyilván ez nem olyan, hogy a srác leszólít és vihet, hanem elötte 1-2 hónapig ismerkedünk, de ha eljut a dolog a taliig miért ne?
Nyilván mire eljutunk a taliig beszélgetünk elötte a szexről (is). Ki mot szeret, hogyan szereti, milyen védekezés stb.
19/
De a kérdésemben ott van,hogy az ismerősöm azt mondta nem szabad húzni az ismerkedést és a találkozót hanem azonnal kell szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!