Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő teljen el az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő teljen el az első és második randi között?

Figyelt kérdés
Mennyi volt nektek a leghosszabb idő a két találka közt?
2022. nov. 9. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A leghosszabb egy hónap volt, de ez szerintem elég gáz :D

Szerintem nem kell egy napnak sem eltelnie... De mondjuk nálam a 2-3 nap az ideális.

2022. nov. 9. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban függ attól, hogy érzitek magatokat, terveztek-e komolyabban stb.

Mi az első randi után szinte azonnal újra látni akartuk egymást, pár nap telt csak el. (Ez volt három éve, azóta is együtt vagyunk)

Igazából csak rajtatok áll. Első randi végén ha úgy érzitek jó volt, beszéljetek meg mikor legyen a következő. :)

2022. nov. 9. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha kicsit ulepszenek a dolgok és végig tudom gondolni, hogy hogy éreztem magam és nem csak a lelkesedés rózsaszín szemüvegen keresztül látom magunkat, hanem végiggondolva, hogy az eddigiek alapján mennyire passzolunk, szeretném e folytatni.

Én szeretem, ha eltelik pár nap.

2022. nov. 9. 15:59
 4/7 Hans Pötterman ***** válasza:
37%
Minél kevesebb. Addig üsd a vasat amíg meleg.
2022. nov. 9. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Mostani párommal az első randi után már kb. minden nap vagy másnap taliztunk, megvesztünk egymásért, pedig 60 km volt köztünk. Az eddigieknél, ha ennyiszer akartak talizni, én soknak éreztem, vagy pedig heti 1-2 volt, ami meg túl kevés. Szóval én azt hiszem megtaláltam a nagy őt, nála már 1 hét után arról ábrándoztam, hogy összeköltözünk és gyereket csinálunk🤣
2022. nov. 9. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ja amúgy “legtöbb idő a második randiig” én alapvetően azt vallom, hogy ha valaki nagyon megfog és te is őt, 2 napnál több nem fog eltelni, mert látni akarjátok egymást minél előbb. Hacsak nincs pont valami olyan dolga, ami miatt ez nem megoldható. Akik csak 3-4-sok nap utánra szervezték a kövi talit, azokkal nem lett hosszú kapcsolatom.
2022. nov. 9. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
amennyire jónak érzitek, én kb heti 2 találkozást tartanék jónak, de neki elég heti egyszer is, de van amikor még ritkábban futunk össze, mert sokat kell tanulnia, kinek mi a megfelelő
2022. nov. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!