Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után,a második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után,a második randi előtt ti miről beszélgettek,irogattok egymásnak? Elég szűkszavú vagyok sajnos. Tegnap volt a randi,ma irogattunk egymásnak de nem túl sokat.

Figyelt kérdés
Vagy nem is "kell" túl sokat beszélgetni utána? Hogy ne legyen "nyomulás". Milyen beszédtémákat lehetne írni?
2022. okt. 23. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kene beszélni. Nem nyomulas az, ha érdekel a másik. Annyira nem érdekelhet, ha azt sem tudod, miről beszelgess vele. Előbb utóbb meg fogja unni ezt.
2022. okt. 23. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó de pl miről? Beszéltünk csak keveset
2022. okt. 23. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi, amibe témaként kapaszkodhatnál, ami felmerült akár a randin, és mindkettőtöknek érdekes lehet, akkor vagy nem figyeltél rá eléggé, vagy szr volt az a randi.
2022. okt. 23. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem vagy rá kíváncsi, akkor minek beszélgetsz vele?
2022. okt. 23. 21:43
 5/9 A kérdező kommentje:
4es: nem vagyok rá kíváncsi? Ezt miért írtad?
2022. okt. 23. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked azon kell agyalni, hogy miről beszélj a randipartnereddel? Nem volt közös témátok? Nem ragadott meg a személyisége, hogy ezt megírd neki? Nem történik veled semmi érdekes napközben? Nem vagy kíváncsi olyan dologra, amit még nem tudsz róla? Nem járnak a gondolataid a saját céljaidon? Esetleg egy potenciális partnerrel közös célokon?

Ha valakivel nem megy a kommunikáció, könnyen lehet, hogy nem hozzád való.

2022. okt. 23. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
6. Örök célú robotok azok vagytok.. kevés munkával jó pénzeket szakítani..
2022. okt. 24. 01:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Akikkel előtte randiztam hamar szerelmet vallottak, én is nekik így"sok" beszédtémánk volt, sokat beszélgettünk de vele még nem ilyen komoly a dolog, nem kapkodjuk el a dolgokat. Ami nem is baj mert az se jó. De az a helyzet hogy hiányzik a sok beszélgetés. Olyan jó volt.
2022. okt. 24. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtok beszélgetni, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Kedvenc filmek, hobbik,zenék, jövőbeli tervek, családi kapcsolatok? Komolyan nem tudtok ilyenekről beszélgetni???
2022. okt. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!