Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha kevés a kommunikáció az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kevés a kommunikáció az első randi után és második randi előtt az gáz? Mi lehet az oka? Mit lehet tenni? Én "idegenek" előtt amúgy is nehezen nyílok meg. Pl mikről lehetne beszélni? Milyen témákról?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Amíg a randipartneredre idegenként tekintesz, addig bizony vannak ám veled problémák, kérdező.
2022. okt. 25. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy idegen de még csak 1x találkoztunk, előtte nem beszéltünk sokat. Így alig ismerem, azért írtam.
2022. okt. 25. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Leírjuk megint. Ha a randi előtt és alatt sem sikerült egy normalisat beszélgetni és nem voltak témák, akkor ez később sem lesz jobb.
2022. okt. 25. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ráírsz hogy mit csinált aznap, ő válaszol, te meg megpróbálod a választ kibontani. Aztán szépen kerekedik a beszélgetés.

Filmek, kaják, utazás, hobbi, stb.

Ha passzív, elköszönsz.

2022. okt. 25. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, hogy ahol az ismerkedési fázisban nem tudnak a felek miről beszélni, ott gondok vannak. Ilyekor még szófosás.a van az embernek.
2022. okt. 25. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
bármilyen témával kapcsolatosan lehet folytatni a beszélgetést online, mint randin... ha megakadsz, mert nem jut eszede más kérdés / sztori, kereshetsz kisszínes híreket vagy érdekes cikkeket a témával kapcsolatban, belinkeled neki. Meg lehet vicces oldalakat, mémeke is küldeni egymásnak, érdekes híreke megosztani (talán ne politika meg közélet legyen, ha addig nem került elő a téma)-
2022. okt. 25. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!