Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hív újra és újra randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hív újra és újra randizni, hogyha nem tudja mit akar?

Figyelt kérdés

"Karvarunk" egy sráccal, vagy nem tudom hogy mondjam, és már az elején kezdte a nem tudom hogy mit akarok dumát, de annyira vonz, hogy nem bírtam a sarkamra állni, hogy vagy szülje meg hogy velem akar lenni vagy hagyjuk egymást békén. A negyedik randink lenne a hétvégén, de még mindig szerencsétlenkedik.

Minek hív el, hogyha nem tudja mit akar? Ez ilyen kamu duma? Megmondtam neki, hogy szex nem lesz, ameddig nem tud döntést hozni, és emellett kitartok, úgyhogy nem gondolom, hogy erről lesz szó, hogy várja hogy megdöntsön. Ezt már levágta és elfogadta, sőt azt mondta hogy értékeli hogy vannak elveim.

Miért csinálja ezt? Ha voltatok már ilyen helyzetben, nektek mi volt a motivációtok ezzel? (kérdeztem tőle, nem kaptam választ)

Tisztában vagyok vele, hogy én is hülye vagyok ebben a helyzetben, ezt nem kell elmondani, köszönöm.

2022. nov. 7. 13:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

"Minek hív el, hogyha nem tudja mit akar?"

mert lát rá esélyt, hogy érdemes folytatni. pont erre való az ismerkedés, randizgatás, hogy kiderüljön, hogy éreztek egymással kapcsolatban, passzoltok-e egymáshoz. négy randi után nem feltétlen tudsz túl sokat az emberről.

2022. nov. 7. 13:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
de persze az is jogos, hogy te ennyi idő után határozottabb érzéseket és hozzáállást várnál, szóval ez esetben mondd neki, hogy részedről ez így nem fog menni, és szépen keresel valaki mást.
2022. nov. 7. 13:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Úgy indított, hogy nem tudja mit akar. Ami oké, de nem kéne ezt folyamatosan felemlegetni. Mert ez visszatérő téma. Sőt valamelyik randin kifejezetten ment erről a vergődés, meg jött ilyen kifogás dumákkal (nem azonos az érdeklődési körünk, amikor ilyenekbe nem futottunk bele). Aztán a következő randi meg teljesen jó volt.
2022. nov. 7. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
A helyedben ultimátumot adnék. Valoszinuleg több embert tart talomban vagy épp te is ott vagy és mindenkit szexig fűzöget
2022. nov. 7. 13:52
 5/16 anonim ***** válasza:
És miért baj az, ha tényleg jól érzi magát veled akár szex nélkül is előbb meg akar ismerni rendesebben? Pont az lett nálam befutó, ahol nem volt ez a rózsaszín köd az elején, hanem barátságból alakult szerelemmé és így megfelelési kényszer meg beleprojektálás sem volt. Sokkal őszintébb tud lenni egy ilyen kapcsolat, mint ahol a harmadik randi utána azt mondjátok, hogy szerelemesek vagytok "örökre", közben csak a másik külseje meg feromonjai tetszenek. Ja és az is belefér persze, hogy amíg nem jártok, nem szexeltetek, másokkal is találkozik akár. Mondom, mi jó pár hónapig randiztunk így, hogy egyikünk se árult zsákba macskát, hogy már sokat csalódott és most tutira akar menni... aztán csak átlendült lelkizésből szerelembe.
2022. nov. 7. 14:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy rendszeresen felhozza a témát és volt egy randi ahol konkrétan előadta hogy nem érzi magát felszabadultnak meg hogy ez meg az nem illik össze és ez hosszútávon milyen lenne. A következő meg nagyon jó volt, de ott is volt egy műsor az elején, hogy nem tudja mert nem akar bonyolult kapcsolatot, és mindketten érzékenyek vagyunk. Ehhez képest én semmi lelkizést nem viszek be, szándékosan sőt pont hogy próbálom tartani az érzelmi távolságot, mert nem akarom hogy nagyon belebonyolodjak érzelmileg.
2022. nov. 7. 14:39
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Tipikus dolog, amikor szexet akar, de kimondani nem meri. Ezert a lebegtetes, hatha odaig fajul a kapcsolat, hogy agyba mesz vele.
2022. nov. 7. 14:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Úgy érted, hogy nem meri kimondani hogy ilyen barátság extrákkal kapcsolatot szeretne?
2022. nov. 7. 14:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Próbálom nem magamra venni, hogy vonzónak tart annyira hogy elszórakozzon, viszont kapcsolatra meg nincs kész. Mármint szerintem ha a személyemnek szólna az, hogy velem nem akar, akkor nem ezzel nyitottunk volna. Aztán lehet én akarom magamat vigasztalni ezzel.
2022. nov. 7. 14:57
 10/16 A kérdező kommentje:
* a 0. perctől ez ott volt, nem az hogy valamennyit lát belőlem aztán hú, hát mégsem de azért hátha
2022. nov. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!