Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akar randizni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar randizni, ha bejövök neki?

Figyelt kérdés
Rám írt instán egy férfi. Azóta (pár hete) csetelünk. Nagyon jól elbeszélgettünk, úgyhogy kezdeményezte, hogy beszéljünk telefonon is. Felhívott, telón is tök jól elbeszélgettünk többször is. Aztán egy idő után magától bevallotta, hogy folyton csak rám gondol és teljesen elcsavartam a fejét. Elmondta, hogy ahogy ismer meg, egyre jobban érdeklem, mert ismeri meg a belső értékeimet.. Én is elmondtam, hogy hasonlóan érzek. Aztán beszélgettünk tovább, ugyanúgy, minden klasszul ment, megy azóta is. De a találkozást csak úgy hozta fel, hogy "majd ha egyszer találkozunk...". Hát én úgy gondoltam, felesleges húzni az időt, randiznunk kellene, hiába lakunk egymástól 2 órányira. Úgyhogy felhoztam a konkrét randit, hogy én úgyis elmennék valamikor a városába a nagynénémet meglátogatni, úgyhogy összeszervezhetnénk, hogy sort kerítsünk a randinkra is. És hát nem úgy reagált, ahogy vártam. Kikerülte a dolgot, mintha (még) nem akarna találkozni valamiért. Nem tudom, hogy miért, sok fotót, videót láttam róla, tudom hogy néz ki, a hangját is ismerem telefonból, de szeretném személyesen megismerni. Miért nem akar randizni? Azóta is ugyanúgy szimpatizál velem, szóval nem arról van szó, hogy nem érdeklem.
2021. okt. 3. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nős 6 gyerekkel.
2021. okt. 3. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

-Kamu profil kamu képekkel/videókkal

-Van párja, aki miatt nem meri bevállalni a személyes találkozót a városában

-Csak szórakozik, az egóját akarja növelni, de valójában nem akar ismerkedni

2021. okt. 3. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a gyanúm, hogy nem független, vagy lezáratlan kapcsolata van és veled csak az egóját legyezgetteti. Vagy fél tőle, hogy élőben nem felelne meg neked és oda lenne az álmodozás. Mindenesetre nekem felejtős lenne, ha hetek alatt nem jön össze egy találkozó. Én rákérdeznék, hogy mégis mikor szeretne találkozni, ha nem most.
2021. okt. 3. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolok, hogy titkolja, hogy kapcsolatban van.

Megmondanám neki, hogy jelentkezzen, hogy ha eldöntötte, hogy akar találkozni, és ha akkor nekem még lesz hozzá kedvem, akkor összehozuk, addig viszont én nem is zavarnám és elköszönnék tőle.

2021. okt. 3. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem többször előfordult hogy interneten megismertem valakit és egy idő után úgymond egymásba szerettünk.

Minden jól alakult, beszélgettünk hívásba, videó hívásba, együtt játszottunk, meg sokat írtunk.

Ez a szép és jó dolog kevés ideig tartott, aztán bemondta hogy nagy a távolság és nem látott bele többet, majd elmúltak az érzelmei és csak megtartott magának meg szórakozott velem.

Találkozót sose hozott fel vagy ha én felhoztam sosem akart találkozni.

Ezt egy párszor eljátszottam sajnos, nem tudom mi értelme van, talán csak unatkoznak aztán mikor kell neki valaki akkor elővesznek.

2021. okt. 4. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!