Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos ismerkedésnél, ha a másik embernek kevés barátja, haverja van?

Figyelt kérdés
Egy kezemen megtudom számolni a barátaim számát, és haverokból sincs sokkal több.
2022. nov. 6. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Nálam az lenne az ideális barátnő, akinek 1 sincs!
2022. nov. 6. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Túl sok haver a zavaró nekem. Ha kevés barátja van, akkor mélyebb emberi kapcsolatai vannak. Nekem ez szimpi.
2022. nov. 6. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Ha egy sincs, az fura lenne, de ha megtudnám az okokat, akkor biztos megérteném. Nekem is volt olyan időszakom, mikor nem voltak barátnőim (most is csak egy van), és akkor mindenhova magam mentem. Mondjuk én tudom, hogy akkor lelki gondjaim voltak, de persze nem feltételezném ezt azonnal a srácról.
2022. nov. 6. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez nem azt jelenti, hogy ragacs lesz, nem baj.
2022. nov. 6. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Alapvetően nem jelent semmit, talán csak azt, hogy introvertált típus. Ha ennek ellenére ismerkedés jeleit mutatja feléd, akkor nyugodtan kiváltságosnak gondolhatod magad. Ergo, ténylegesen fontosnak tartja azt, hogy a minimális szociális skill-je ellenére vegye a bátorságot, és megismerkedjen veled. Egy visszahúzódó személynél ez bizony nagy szónak számít. 🤔
2022. nov. 6. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
3. Bizonyoa kor felett mar nincsennek olyan baratok.. ismerosok lehetnek , haverok , de felnott korban baratsag kizart!
2022. nov. 6. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sincsenek nagyon mostanában haverjaim, barátaim, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen elzárkóznék ezek elől a kapcsolatok elől.
2022. nov. 6. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fontos. Rossz közegben a világ legjobb embere is lehet magányos.
2022. nov. 6. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem sok haverom, de kevés barátom van, mert megválogatom őket.

Nem hiszem, hogy ennek gondot kellene okozni. Inkább az lehet majd gond, hogy mennyi időt van a barátaival. De egy normális felnőtt pár megtalálja azt az egészséges kompromisszumot, ami mindenkinek megfelelő a minőségi időre és a baráti társaságra is.

2022. nov. 7. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekem régen volt jó pár barátom, de egy idő már úgy éreztem, nem adnak semmit ezek a kapcsolatok. Más fele ment az életünk is . Még évekig találkozgattunk, de egy napon megkérdeztem magamtól, hogy minek csinálom, mikor rég nem ad már semmit. Mikor nem tettem bele több energiát, hamar elhaltak ezek a barátságok. 20-30 éves barátságok. Nem hiányzik. Soha. Megkönnyebbültem. Egyszerűbb lett az életem.

Rokonokkal tartom a kapcsolatot, 2-3 barátommal így alapszinten, évi pár találkozással, kollegáimmal is jó a viszonyom. Lelép valaki a munkahelyről, akkor azzal lesz jó a viszonyom, aki a helyére ül. Nekem ennyi elég. Introvertált vagyok, olvasok, barátaim egy ideje Hamvas Béla, C. G. Jung, Epiktétosz, Marcus Aurelius. Igényesebb társaság, mint a korábbi. Belülre kerül a súlypont egy bizonyos kor után, közölnivalóm nincs, kérdésem nincs, segítségre nem tartok igényt. Mit kezdjek egy ún. baráttal?

A magam részéről előnyben részesítenék egy olyan nőt, akinek nincs sok barátja, mert rettenetesen fárasztónak találom az embereket. Nem utálom őket. Általában megértéssel fordulok mindenki felé, de kimerítenek a hülyeségeikkel, jobb szeretem egyedül tölteni az időt.

Ha egy nőnek ez nem jön be, nem görcsölök rajta. Nem egymást keressük, jó hogy kiderült.

2022. nov. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!