Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a szempont ismerkedéskor a fogak állapota?
Figyelt kérdés
Mennyire érdekel ez ismerkedéskor?
Fiúkat vagy a lányokat érdekli jobban az hogy szépek legyenek a fogai annak akivel ismerkednek?
2022. jún. 11. 19:36
1/8 anonim válasza:
Legyenek rendben. Elöl hiányzó, rohadó fogak, ápolatlan fogsor kizáró tényező.
2/8 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy hófehér, teljesen szabályos legyen, de a hígénia igen. Tehát rotható, büdös fogak nem
3/8 anonim válasza:
Hát ha rohad vagy hiányos, biztos nincs gusztusom csókot adni az illetőnek.
4/8 anonim válasza:
Fontos. Magam részéről önbizalomromboló is. Sokkszor nem is értem, mikor valakinek fontosabb egy új mobil, mint, hogy rendben legyenek a fogai.
Volt olyan barátnőm, akivel miután összejöttem, én vittem el a fogorvoshoz.
5/8 anonim válasza:
Az, hogy nem hófehér vagy nem szabályos nem érdekel (mondom úgy, hogy nekem felnőttként van fogszabályzóm). A higénia igen, azért annyi igényesség legyen egy emberben, hogy elmegy fogorvoshoz évente kontrollra és nem rosszak a fogai. Ezt még a pénzre sem lehet fogni, a körzeti fogorvos ingyenes felnőttként is, fogmegtartó kezelést pl fúrás, tömés, gyökérkezelés állja a tb.
6/8 anonim válasza:
A nők ezt nagyon sasolják a pasiknál!
7/8 anonim válasza:
Elől mindenképp legyenek meg a fogai és ne rothadjanak. Alapvető higiénia legyen meg. 40N
8/8 anonim válasza:
Fontos a fogak állapota. Nekem legalábbis nagyon. Nem kell hófehérnek lennie, se tökéletesen szabályosnak, de azért legyen karbantartva, hiszen senki sem szeretne szerintem csókot váltani egy olyan emberrel akinek rothadnak a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!